Što ponijeti na put od lijekova i preparata da bi se spriječile neugode?

Autor članka:
Podijeli:

Što ponijeti na put? Moj odgovor je uvijek isti. Za putovanja se treba pripremiti fizički i psihički. Potrebno je biti u dobroj kondiciji bez obzira idete li na skijanje ili je neki drugi sport razlog vašeg putovanja. Ne treba zanemariti niti putovanja na kojima je mnogo razgleda, izleta i aktivnog odmora. Priznajem, lijen sam da idem u teretane, a i nemam strpljenja. Čim uđem gledam na sat kada će termin proći. Tako sam našao svoju dobitnu kombinaciju, a ta je hodanje i bicikl. Hodam svaki dan u godini najmanje pet kilometara. To mi daje dovoljno kondicije za sve napore putovanja.

Što nositi na put, lijekovi

Preparati koje nosim su ovi:

Na skijanju je Cold Cream od Avena nešto što je dobro ne samo za kožu nago i štiti od hladnoće. Krema je suha pa je idealna za ekstremne temperature ispod nule. Pogotovo mi je korisna u na visokim planinama gdje je zrak rijedak i često vrlo suh, a temperature ne rijetko ispod -10.

kreme za sunčanje

Uz Cold ide i zaštita od sunca:

Bilo koji Faktor 50 i ništa manje za planinsko sunce.

Što ponijeti na put za mikronutrijente?

Bioelectra sport je odličan kompleks minerala i uz dodatak matcha i acai praha, sa šećerom i sladilima. Okus manga i marakuje. Za otapanje u vodi. Nakon skijanja ili planinarenja u toj maloj vrećici je sve što treba.

bioelectra sport

Što ponijeti na put protiv mučnine?

Ginger + B6 Vitamin od Zone Vital je dobar preparat kao preventiva mučnine za putovanja automobilom, brodom ili avionom. Bolje se pripremiti dobro pa je putovanje ugodno.

zona vital
Bio kult je dobar za sprečavanje tegoba s probavom. Nikad ne znamo što možemo krivo pojesti. Još jedan koristan preparat koji može, koristimo li ga u naprijed, spriječiti tegobe na putovanjima.

bio-kult lijek
Sve ukazuje da je bolje spriječiti nego liječiti. Idemo li u daleke, egzotične krajeve ili na ekstremne sportske izlete potrebno je u naprijed učiniti nešto za sebe. Vježbajte, hranite se zdravo, imajte sa sobom ove preparate i uživajte u putovanjima.

Nove objave