Travel AdvisorTravel Advisor

Travel Advisor proglasio Zagreb za “Najbolji otkazani advent u Europi”

Najutjecajniji turistički portal u regiji je proglasio Zagreb za “Najbolji otkazani Advent u Europi”

Tu prestižnu nagradu je osobno dodijelio urednik Vlado Šestan. Poznati svjetski putnik koji je obišao više od 70% svijeta još nigdje nije naišao na tako dobar otkazani Advent kao u Zagrebu. Građani će u miru božjem dočekati Božić bez sulude strke i zbrke. Nekima će faliti miris užeglog ulja, masnih kobasa i lošeg kuhanog vina, no nadamo se da su takvi u manjini. najviše nam je žao djece koja su uživala na klizalištu ispred Umjetničkog paviljona.

Gdje kupiti drangulije?

Problem će biti i za sve koji zadnji čas kupuju božićne poklone. Ponuda jeftinih kineskih drangulija će ove godine izostati, a nažalost i onih nekoliko štandova s rukotvorinama.
Umjesto cupkanja oko bačava ove će se godine Zagrepčani i njihovi gosti družiti po privatnim zabavama.

Kako smo čuli od kolega iz Dalmacije, interes za dolazak u Zagreb je naglo splahnuo pa će mnogi i dalje udobno boraviti u svojim domovima bez rodbine koja spava u dnevnom boravku.

Ove godine Zagreb s mirom i dostojanstvom dočekuje Božić. Do izlaska ovog priloga nismo uspjeli saznati dolaze li ciganski orkestri koji su svake godine u centru na badnjak uveseljavali cupkatelje po Cvjetnom trgu i okolici učestalim izvedbama Đurđevdana i Mesećina.

Neke alternativne skupine razmišljaju o okupljanjima oko klupica s konzervama pive i termosicama kuhanog vina po parkovima. Bit će potrebno doći dosta rano kako bi se zauzele najbolje klupice na Zrinjevcu.
Uživajte u miru i tišini uz pogodnu pjesmu “Tiha noć”

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Travel Advisor – Europa

Previous articleSvih sedam kontinenata u samo 3 dana 14 sati 46 minuta i 48 sekundi?
Next articleHoroskop zna kada je najbolje putovati