Hotel Zepter Kozarska Dubica

Autor članka:
Podijeli:

Kozarska Dubica je poželjna destinacija za vikende

Kozarska Dubica je grad smješten u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, u blizini granice s Hrvatskom. Iako možda nije tako poznat turistički centar kao neka druga mjesta u regiji, Grad i okolica nude razne  zanimljivosti za posjetitelje. Rijeka Una prolazi kroz Kozarsku Dubicu i pruža mogućnosti za aktivnosti na vodi, poput ribolova, kanjoninga ili jednostavno uživanja u mirnom okruženju obale.

U samom središtu Kozarske Dubice na obali rijeke Une se nalazi moderni Zepter Hotel sa četiri zvjezdice. Hotel nudi različite kategorije uključujući standardne sobe, deluxe sobe i apartmane. Svaka soba ima klima uređaj i suvremene pogodnosti poput besplatnog Wi-Fi-ja, televizora s ravnim ekranom, mini bara i kupaonice s tušem ili kadom.

Hotel Zepter Kozarska Dubica

Hotel ima bar, konferencijsku dvoranu, restoran koji poslužuje regionalnu i međunarodnu kuhinju te spa područje sa saunom, parnom kupelji i prostorom za vježbanje. Parkiranje se također nudi posjetiteljima hotela bez naknade. Ima sve potrebano za odmor i ugodan boravak.

Lokacija hotela je uz rijeku Unu pa ljeti ima i svoju plažu. Rijeka je čista i bistra te pogodna za kupanje. Ako je hladno koristi se lijepo uređeni wellness s parnom kupelji, saunom, jacuzzijem i grijanim mozaičnim ležaljkama.

Zepter Kozarska Dubica

S druge strane hotela je pješačka zona u kojoj se nalazi nekoliko kafića i trgovina. Mjesto nije veliko, no okolica je vrlo zanimljiva i nudi razne mogućnosti istraživanja za aktivni odmor.

Zepter Hotel je idealno mjesto za udobni boravak. Ljeti se mogu organizirati čamci na Uni, a očekuju se i električni bicikli za najam kako bi se mogla istražiti okolica.

Odlična lokacija

Zepter Kozarska Dubica

Sve gore navedene lokacije su blizu i na ravnim putevima pa bi takvi bicikli bili idealni za vožnju i odmor od automobila. Zagreb je blizu, svega 128 km cestom preko Jasenovca. Drugim putem preko Hrvatske Kostajnice i Petrinje je nešto dalje. Obje ceste prolaze kroz divnu prirodu i dobre su za vožnju. Granični prijelaz se nalazi do samog hotela.

Kozarska Dubica se nalazi u blizini drugih zanimljivih destinacija u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Možete posjetiti okolicu i istražiti prirodne ljepote NP Una ili NP Kozara. Hotel Zepter je vjerojatno najbolji izbor smještaja u ovoj regiji istočno od Zagreba. Lokacija je idealna za izlete u okolicu. Na nešto više od sat vremena automobilom se nalaz Banja Luka prema istoku te oko dva sata su udaljeni Jajce i Bihać.

Travel AdvisorHoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Petram Resort: luksuzno hotelsko naselje na sjeveru Istre

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort je hotel za uživanje

Nove objave