10 dobrih strana krstarenja

Autor članka:
Podijeli:

Krstarenje je sve popularniji način odmora, veliki brodovi s visokom razinom usluge i smještaja, te bogatom ponudom aktivnosti za sve putnike bez obzira na dob i očekivanja. 10 dobrih strana krstarenja:

1. Pogled za vrijeme plovidbe

Jedinstveni prizori koji u kojima ćete uživati sa neke od paluba nešto su zaista prekrasno. Uživajte i u prvom pogledu na luku i grad u koji pristajete. Ovo je način da ga vidite iz jedinstvene perspektive,

  1. Nema bespotrebnog planiranja

Zaboravite na potragu za savršenim smještajem ili rezervacije obilazaka na internetu. Krstarenja nude opciju da vam ih organiziraju u svakoj luci. To je dobar način da vidite sve što ste planirali. Ovako izbjegnete i stres oko planiranja i dodatne troškove.

10 dobrih strana krstarenja

  1. Savršeno za last minute putnike

Za one koji svoja putovanja organiziraju u zadnji čas krstarenja su odličan izbor. Cijene su im najčešće sve niže kako se bliži datum polaska.

  1. I samo putovanje je prekrasna destinacija

Kako su putovanja uvijek ograničena brojem dana koja na njima možemo provesti, krstarenje je dobar izbor, jer ne gubimo vrijeme na samo putovanje do destinacije. Brod i krstarenje su samo po sebi destinaciji, i čim se ukrcate odmor je započeo.

10 dobrih strana krstarenja

  1.  Obilazak netaknutih otoka

Na svijetu postoje mjesta na koja je nemoguće doći cestom, pa čak i zrakom. Upravo do ovakvih otočića doći ćete putujući  kruzerom. Vidjet ćete mjesta koja ni na jedan drugi način ne bi posjetili, a pritom izbjeći kupovinu karata do skupih tropskih destinacija.

  1. Što ćete raditi u svakoj luci – stvar samo vašeg izbora

Sve kompanije u lukama na brodovima nude izlete i obilaske. Ukoliko niste zainteresirani za ovaj oblik upoznavanja sa destinacijom, organizirajte se i istražujte sami. Što ćete i kako vidjeti stvar je vašeg izbora.

  1. Dobra briga o gostima

Svaki putra kada odete iz sobe, vratit ćete se u potpuno čistu i pospremljenu zahvaljujući dobrom osoblju i organizaciji. Ugodno iznenađenje i usluga na razini boljoj nego u nekim skupim hotelima.

  1. Ponuda hrane

U više sljedova i sa specijalitetima sa svih strana svijeta, brodska hrana uvijek je dobra i raznolika.

10 dobrih strana krstarenja

  1. Zabava za sve uzraste

Svaki dan za vrijeme plovidbe i za vrijeme boravka u lukama dobit ćete brošuru s dnevnim aktivnostima. Ima tu za svakoga ponešto, ali uvijek vam ostaje mogućnost da se ne priključite niti jednoj i ostanete ležati uz bazen.

  1. „Value for money“

Kada uplatite krstarenje, ako tako želite nećete imati dodatnih troškova. Hrana i smještaj su vam plaćeni, a besplatna animacija je na svakom koraku. Kada to usporedite s putovanjem na kom biste platili avion, smještaj, hranu i usputne troškove, krstarenje je znatno isplativije.

10 dobrih strana krstarenja

 Travel Advisor  – YouTube kanal.

Krstarenja kojima ćete obići svijet

https://www.travel-advisor.eu/najdraze-fotke-s-putovanja-2017/

https://www.travel-advisor.eu/10-razloga-zasto-se-obratiti-putnickom-agentu/

 

 

Nove objave