10 zapovijedi za preživljavanje duge vožnje u busu

Autor članka:
Podijeli:

10 zapovijedi za preživljavanje duge vožnje u busu

1. Sjedite nazad. Negdje davno je zapisano da ćete možda imati sreće u uživanju čak dva prostrana mjesta. Bez bake Milke pored vas, koja će se potruditi da saznate datum rođenja njene šukunbake iz trećeg koljena, a i da ima sina u Njemačkoj taman za vas iako je 20 godina stariji. Aman taman. Uz povijest bolesti, zadnji prijepis iz bolnice i kupone za Konzum, dobit ćete par puta laktom u rebro slučajno jer baka Milka ima 120 kila i vaša trećina sjedala je njena.
2. Ne pričajte na telefon. Da ovo pravilo uđe u 10. Božjih zapovijedi. Nema ništa iritantnije nego slušati 3 sata razgovora o tome kako si se napila zadnji vikend i s kim si bila i kom se on naposljetku javio, a kome nije. Općenito, grozno je slušati tuđe razgovore. Ljudi shvatite, IRITANTNO JE.

duge vožnje u busu
3. Hidratizirajte se, bit će vam manje muka ako putujete 9 sati svakih a mjesec dana do doma kao ja. VODA JE SVETA STVAR.
4. Ako niste napunili mobitel slobodno se vratite kući i ostanite do sutra dok se ne napuni.
5. Isto vrijedi i za slušalice, SURVIVAL KIT. Istovremena obrana protiv bake Milke, i one pored što priča na mobitel, i protiv Herbalifeovaca, i kolere.
6. Uštedite si vrijeme i novac na ranije rezervacije karata, 21.stoljeće. Budite informirani i u koraku s tehnologijom. Jednim klikom na preglednik uštedjeli ste si 100 kuna. Lažem. Možda ne 100 ali 30 sigurno.

duge vožnje u busu
7. Obavite wc prije puta da vam se ne desi 4 sata bez stajališta a mjehur pun. Kao meni. Ne ponovilo se!
8. Nakon 5 godina putovanja shvatiš da ti ne treba 3 kofera nego jedan jedini kojeg ćeš ionako ionako jedva vući.
9. Sačuvaj one FlixBus kupone koje bacaš po kući- trebat će ti.
10. Kosmodisk za leđa.

Kako živim na Istoku hrvatske, studiram na jugu, 9 sati vožnje busom 5 godina za redom izniče korisnim savjetima.
Poslušajte ih.
Čitamo se.

Nove objave