Travel AdvisorTravel Advisor

5 najboljih party destinacija u Europi

Upoznajte 5 najboljih party destinacija u Europi

Sigurna sam da većinu mladih ovo zanima, a ljeto je pravo vrijeme za saznati kojih je to 5 najboljih party destinacija u Europi. Mnogi smatraju kako je upravo Europa najbolje odredište za zabavu. Zašto? Možda zbog činjenice što neki od najboljih DJ-a na svijetu žive u Europi, a naš kontinent je i dom najljepšim plažama.

Putnici iz cijelog svijeta dolaze u Europu i stvaraju sjajnu atmosferu u gradovima i na otocima. Zabave u klubovima, na festivalima i plaža završavaju rano ujutro. Nema odlaska s partyja prije izlaska sunca!

Korona je mladima onemogućila zabavu kroz cijelu godinu zbog zatvorenih klubova i malog broja događanja. Pojavom viših temperatura spremaju se nadoknaditi propušteno. Zbog toga sam odlučila istražiti koje su najpopularnije destinacije te sam pronašla najbolja mjesta za zabavu. Otkrijte kojih je to 5 najboljih party destinacija u Europi.

Pag, Hrvatska

© Mate Melega

Mislim da je najpoštenije listu započeti s našim predivnim otokom Pagom koji je prva asocijacija na nezaboravan party. Hrvatska je definitivno jedna od zemalja koja je uvijek dobar izbor kada se priča o party destinacijama. Osvježavajuća pića, plavo more, sunce i najbolji europski DJ-i izmjenjuju se na najljepšim europskim plažama.

Naravno, najpopularnija je Novalja. Možete uživati u zabavi oko bazena ili na plaži u klubu Kalypso, Papaya ili nekom trećem od mnogih paških klubova. Rezervirajte svoj smještaj i doživite nezaboravno iskustvo i bogatstvo zabave na jednom od najljepših hrvatskih otoka.

Berlin, Njemačka

© Claudio Schwarz

Malo sam nas vratila u unutrašnjost i udaljila od mora, no Berlin je najbolje odredište za eksperimentalnu glazbu u Europi. Svi najveći umjetnici i najbolji DJ-i nalaze se u Berlinu i kruže ovim nevjerojatnim gradom.

Berlin nudi izuzetne klubove i hotele, apartmane, pansione, hostele i noćenja s doručkom po izvrsnim cijenama kako biste maksimalno iskoristili svoj budžet. Uvijek se nešto može proslaviti u kafićima i klubovima te na glazbenim događanjima. Bezbroj sam puta čula kako je Berlin zaista idealan grad za mlade i da uživaju u noćnim izlascima. Znači da je jedno sigurno: klupsko iskustvo u Berlinu će vas naprosto transformirati.

Naravno, osim noćnog života, Berlin je i idealan grad za razgledavanje. Možete vidjeti bezbroj stvari i naučiti mnoštvo novih stvari. Glavni njemački grad prepun je iznenađenja.

Ibiza, Španjolska

© Michael Tomlinson

Visoko na mojoj listi želja nalazi se Ibiza i nadam se da ću ju uskoro imati prilike posjetiti. Ovaj otok je hram zabave! Ibiza je već godinama sinonim zabave u Europi. Najbolji klubovi, najbolji DJ-i, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, žive na ovom rajskom otoku. Tu je sve samo naj naj naj!

Neki od najboljih noćnih klubova u Europi, ali i u svijetu Amnesia i Pacha. Naravno, brojka ne staje na samo ova dva kluba već je puno veća. Ipak se radi o otoku koji je kraljica zabave! Ovo je raj za osobe koje noću vole ostati vani u barovima, pubovima i noćnim klubovima. Međutim, noćni život ima još više šarma ako se kombinira s poviješću i prirodom.

Ayia Napa, Cipar

© George Lemon

Ayia Napa je najživlje primorsko ljetovalište u Europi. Udaljena je oko 40 kilometara od zračne luke na Cipru. Iskoristite prekrasne plaže u Ayia Napi čim stignete u ovo mjesto jer bi vas mogao preuzeti noćni život.

Ayia Napa ima neke od najboljih noćnih klubova u Europi i odredište je vrlo poznato među ljubiteljima klubova. Tamo ćete pronaći 12 klubova, a još jedino što trebate napraviti jest pronaći onaj koji odgovara vašim snovima i željama. Ne brinite o pravilima odijevanja jer ona ne postoje, samo se zabavljajte cijelu noć u omiljenoj destinaciji partijanera.

Mykonos, Grčka

© Johnny Chen

Šećer na kraju je Mykonos u Grčkoj koji se smatra najzabavnijim grčkim otokom. U samo nekoliko godina cijeli grad Mykonos je postao ogromni noćni klub i jedno od omiljenih odredišta svjetskih ljubitelja klubiranja. Ponuda noćne zabave vrlo je raznolika tako da je nemoguće ne zabaviti se na ovom otoku.

Space, Better, Babylon, Moni Club i Cavo Paradiso neki su od klubova u kojima možete uživati i plesati cijelu noć. Bezbroj modernih i elegantnih klubova na plaži nude glazbu svih vrsta, uglavnom najvećih plesnih hitova i ne zatvaraju se prije zore. Vjerujte, Mykonos će biti nezaboravno iskustvo!

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleNew York napokon ukinuo i posljednje restrikcije
Next articleGdje je najbolji sladoled u Europi?