Aplikacije koje u telefonu treba imati svaki ozbiljan putnik

Autor članka:
Podijeli:

Aplikacije koje u telefonu treba imati svaki ozbiljan putnik

Nisu smetnja u telefonu, a stvarno pomažu i čine putovanja lakšima ili nam barem daju bolji uvid u mnoge aspekte organizacije.

Nisu smetnja u telefonu, a stvarno pomažu i čine putovanja lakšima ili barem nam daju bolji uvid u mnoge aspekte organizacije.
CityMapper – dobra aplikacija koja nam pokaže sve što želimo znati o javnom transportu velikih gradova. Bus, tramvaj, podzemna…kako i gdje presjedati, pošto su karte i sve što treba modernim putnicima, a često i domaćima. U real time uključuje vozne redove, gužve i zastoje.
GasBuddy – ako idete na road trip ova aplikacija može uštedjeti dosta novaca. Ako je imate na telefonu pokazat će vam ne samo gdje su najbliže pumpe nego i kakve su cijene goriva. Za sada vrijedi u USA; Kanadi i Australiji, a uskoro se očekuje i Europa.
Hotel Tonight – ako niste paničar, a želite uvijek platiti najnižu Last Minute cijenu onda je ova aplikacija idealna za vas. Specijalnost je da prodaje hotele na isti dan. Preko nje se može rezervirati i u naprijed, no najbolje cijene su sada. Danas za danas.

Nisu smetnja u telefonu, a stvarno pomažu i čine putovanja lakšima ili barem nam daju bolji uvid u mnoge aspekte organizacije.
XE.com – jednostavni i brzi kalkulator kojim preračunate u tren oka tečajeve raznih valuta. Besplatno i brzo saznate da li si možete platiti još jednu pivu u Moskvi ili koliko zapravo košta Nasi Goreng u Jakarti i ona zgodna svilena košulja u Hong Kongu.
Tripit – bojite se da nećete imati sve podatke o putovanju na jednom mjestu? Meni se to često događa. Ova aplikacija radi tako da proslijedite sve mailove na kojima su avio karte, rezervacije, hotela, automobila, restorana, izleta… Odjednom se sve nađe sređeno na jednom mjestu kao raspored za školu.
Spotted by Locals – pogledajte pravi insajderski vodič po zanimljivim mjestima. Ne znači da su Lonely Planet i slični loši, no ovdje saznate gdje lokalna škvadra pije kavu, ide na pivu ili po kojem parku vole šetati. Zanimljivo i dobro za sve koji due ostanu na jednom mjestu.
Flio – vrlo korisna aplikacija za sve koji imaju problema oko prijavljivanja na razne aerodromske mreže. Ova aplikacija pamti vaše podatke i sama se prijavljuje na aerodromske mreže u par sekundi. Uz to nudi i praktične odgovore kao na primjer gdje napuniti telefon i kako do grada.
Duolingo – Prije nego otputujete u Španjolsku, Francuski, Njemačku, Portugal, Italiju, Nizozemsku, Dansku, Švedsku ili Englesku izbrusite svoje znanje jezika i naučite nekoliko, barem, korisnih fraza kojima ćete se lakše snaći na putu. I više od toga uz nekoliko lekcija naučite osnove čitanja, pisanja i izgovora. Ima i Klingonski.

Nisu smetnja u telefonu, a stvarno pomažu i čine putovanja lakšima ili barem nam daju bolji uvid u mnoge aspekte organizacije.

Hopper – ako zaista želite znati kada treba kupiti najjeftiniju kartu onda je ova aplikacija zlata vrijedna. Isto kao i Kayak i Skyscanner nudi najjeftinije datume, no također predviđa kretanje cijene karata. Šalje obavijesti kada je najbolje vrijeme za kupnju i kada će cijene ići prema gore.
Nord VPN – putujete li po raznim zemljama možda ste primijetili da neke blokiraju pristup popularnim aplikacijama kao što su Fbook, Wapp ili Google. Za takve zemlje se najbolje pripremiti i skinuti ovu aplikaciju VPN (virtual private network) zaobilazi blokade. Dobar je i za logiranje na javne WiFi mreže jer tako štitite privatnost. Pratite akcije s popustima. Danas je 2,75$ mjesečno.

Travel AdvisorBusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Najveći aerodromi na svijetu

Što je Freelancer?

https://www.travel-advisor.eu/influenceri-nova-snaga-hotelskog-marketinga/

 

Nove objave