Avène Hyaluron Activ B3 linija: protiv glavnih znakova starenja kože

Autor članka:
Podijeli:

Avène Hyaluron Activ B3 linija novi je adut moćnog beauty brenda Eau Thermale Avène. Formula djeluje na uzrok starenja – na bore, fine linije, gubitak čvrstoće te niz drugih znakova upozorenja na prolazak vremena.

Avène Hyaluron Activ B3 Anti-age njega: krema za obnovu stanica kože

Avène Hyaluron Activ B3 koncentrirana krema bogata je hijaluronskom kiselinom i niacinamidom. Zaglađuje i ispravlja bore te je izvrsna podloga za šminku. Baršunaste je teksture, trenutno zaglađuje i daje blistavost koži. Zahvaljujući sadržaju niacinamida, djeluje na temeljni uzrok starenja kože i produljuje život stanica.

Avène Hyaluron Activ B3

Dostupno je i inovativno eko-dizajnirano pakiranje sa staklenim lončićem koji se može ponovno puniti i reciklirati.

Nakon 15 dana korištenja kreme za obnovu stanica, vidljivo je koliko je koža regenerirana, čvršća, a bore su smanjene.

Koncentrirani serum sadrži 1,5% čiste hijaluronske kiseline i 6% niacinamida, za djelovanje na uzrok starenja*. Koža je čvršća, bore su smanjene.

Trostruko korektivna krema za područje oko očiju pruža trenutan učinak svježine

Ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju. Smanjuje otečenost i tamne krugove (podočnjake). Bez mirisa, pogodna za područje oko očiju i za područje oko usana, dobra je podloga za šminku.

Noćna krema sadrži retinal, čistu hijaluronsku kiselinu, ekstrakt Haritaki i niacinamid kako bi djelovali na uzrok starenja i produžili život stanica.

Hyaluron Activ B3 znanstvena je inovacija temeljena na svjetskom otkriću: staničnom starenju koje se naziva senescencija.

Stanice u našoj koži djeluju kao pravi motor mladosti. Iz godine u godinu ovaj se motor usporava i stanice gube sposobnost obnove. Tada postaju manje aktivne te proizvode manje ključnih faktora mladosti kao što su hijaluronska kiselina i kolagen. Stanice stare, ali i šire ovu pojavu oko sebe. Time se dodatno ubrzava starenje kože.

Zato ključ učinkovitog djelovanja protiv starenja leži u liječenju uzroka starenja kože jednako toliko koliko i znakova starenja.

Svjetski stručnjaci za anti-ageing

Naši istraživači, u suradnji s profesorom Jean-Marcom Lemaitreom (INSERM Montpellier), svjetskim priznatim stručnjakom za anti-aging, već dugi niz godina istražuju način da se uspori ili čak preokrene ovaj proces staničnog starenja.

Rezultat ovih istraživanja je ekskluzivna kombinacija snažnih djelatnih sastojaka koji potiču regeneraciju stanica i imaju utjecaj na proces starenja.

Proizvodi u našoj novoj anti-aging liniji formulirani su bez kontroverznih sastojaka i sastoje se od najmanje 90% sastojaka prirodnog podrijetla. Naravno, svi proizvodi sadrže Avène termalnu izvorsku vodu koja pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva, toliko potrebna osjetljivoj koži.

Nove objave