Dizajnerski D resort

Autor članka:
Podijeli:

Hotel D Resort je luksuzni hotel smješten u Šibeniku.

Nalazi se na poluotoku okruženom morem i nudi prekrasan pogled na grad i obalu. Hotel ima 72 sobe i apartmana te tri ekskluzivne vile. Smještajne jedinice su elegantno dizajnirane i moderno uređene, imaju klimu, flat ekrane i besplatni WiFi.

Dizajn hotela D Resort

D resort

Prati oblik poluotoka Mandalina, na kojem se nalazi. Hotel podsjeća na izgled broda, što savršeno odgovara ambijentu oko njega. Interijer krase umjetnine i radovi renomiranih hrvatskih autora, a posebno su impresivni dizajnerski elementi izrađeni od sirovo rezanog hrasta koji stvara lijep kontrast s betonskim zidovima.

Mandalina Šibenik

Hotel su projektirali arhitekti Nikola Bašić i Marko Murtić.

Sobe su prostrane, udobno uređene, s velikim balkonima s pogledom na more i povijesni dio grada. Kupaonice su također velike i funkcionalne, s walk-in tušem i klima uređajem koji radi savršeno. WiFi je brz i besplatan.

U sklopu hotela nalaze se restoran koji poslužuje mediteransku i internacionalnu kuhinju, bar, fitness centar te vanjski bazen, privatna plaža i marina za goste koji žele istražiti okolicu.

Spa centar nije dio hotela, već se do njega dolazi s vanjske strane, udaljen je par sto metara. Vjerojatno je to jedan od nedostataka hotela što ne radi zimi, iako bi to bilo idealno jer u ovom dijelu Dalmacije nema hotela s tako visokom razinom uređenja i kvalitete.

restoran hotela

Restoran hotela nudi širok izbor jela, a posebno se ističu jela od svježe ribe i plodova mora koja se mogu uživati u prekrasnom ambijentu uz pogled na more. Uz to, hotel ima bar gdje se poslužuju osvježavajuća pića i kokteli. Smješten je na zadnjem katu pa je pogled prema Šibeniku i moru za pamćenje. Doručak u takvom ambijentu je zaista poseban.

Jedna od značajki hotela je njegova lokacija, koja se nalazi samo nekoliko minuta vožnje automobilom od povijesnog centra Šibenika i njegove poznate UNESCO-ve katedrale.

Preporuke za boravak u Šibeniku

D Resort Šibenik

Hotel također nudi jednostavan pristup drugim popularnim atrakcijama u području, poput Nacionalnog parka Krka i Kornatskih otoka. Do njega se brzo dolazi s autoceste jer se ne treba prolaziti kroz grad. Kada nabave elektro bicikle bit će još lakše obilaziti okolicu i uživati u okolišu. Šetnica kanala sv.Ante je idealna za bicikle, a ni do grada nije daleko.

Hotel je otvoren 2015. Dobro je održavan i u najboljim je godinama što uz ljubazno osoblje garantira odmor za pamćenje jer kako kažu, kod njih stvarate uspomene.

 

Nove objave