Search
Close this search box.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu

Autor članka:
Podijeli:

Prva trka sezone. Veleslalom u Söldenu, Austrija. Rezultati očekivani, ako za nikog drugog onda za HEAD. Na tim skijama su doskijali u cilj četvorica u prvih pet uključujući I prvu dvojicu Alexisa Pinturaulta I Mathieua Faivrea.

 

a treće mjesto se ušuljao Slovenac Žan Kranjec na drugim skijama. Uz pomenutu dvojicu još dodamo Amerikance Teda Ligetya I Tommyja Forda I dobijemo četiri ponajbolja veleslalomaša trenutno koji voze u skijaškim cipelama I na skijama HEAD.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu
To svakako nije slučajno nego je dokaz da najbolji odabiru najbolje- Skijaška oprema Head se iz godine u godinu pokazuje najboljim izborom.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu
U Zagrebu se prodaje u novootvorenom prostoru u ulici Ljudevita Posavskog 36 b. Široka paleta skija za sve uzraste I razine tehnika skijanja, štapovi, skijaške cipele, odjeća, kacige, kape I naočale te ostale sitnice koje boravak na snijegu čine ugodnijim se mogu kupiti na jednom mjestu. Više nije potrebno odlaziti po dobre skije preko granice. Ima ih I u Zagrebu. Stručno osoblje pomaže u odabiru najboljeg materijala za svakog skijaša posebno, bio on mali početnik ili odrasli znalac. A znalci znaju koja je skija u vrhu ne samo svjetskog kupa nego I rekreativnog skijanja.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu
Stotinama godina skije su bile slične. Komadi drva uređeni da budu glatki I da služe svrsi putovanja po snijegu. Sve se promijenilo jednog dana 1947. kada je mladi aeronautički inženjer otišao na skijanje. Nije bio naročito impresioniran materijalom. Shvatio je da skije moraju biti lakše, brže I upravljivije. Njegovo ime je Howard Head I tako je nastala ova popularna marka sportskih proizvoda.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu
U Headu su uvijek inspirirani vrhunskim rezultatima njihovih takmičara. Rušenje limita, pomicanje granica I odlučnost u uspjehu. Sve to dovodi do vrhunskih rezultata s isto takvom opremom koja se onda prenosi na rekreativce I njihove potrebe. Zajedno s najboljima HEAD je u stalnom inovacijskom napretku.


Možda to ne bi sve znao da I sam ne skijam na HEAD opremi. Dok se spuštam niz padine ne želim misliti niti o skijama niti o cipelama nego o terenu I kako ga najbolje proći te kako uživati u svakom momentu.

Gdje kupiti najbolje skije u Zagrebu

Za takav osjećaj treba odgovarajući materijal koji je ne vidljiv, o kojem ne treba misliti. Skije jednostavno slušaju I kao da same voze zavoje, cipele ne žuljaju I dio su svakog pokreta. Takvu opremu cijenim I poštujem.

Travel Advisorskijanje

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Savjetnik za putovanja na FB i IG

https://www.travel-advisor.eu/jedinstvena-ponuda-dogadanja-u-ski-amade-tijekom-zimske-sezone-2019-2020/

Prvi snijeg

10 najvećih skijališta svijeta, na kojima si bio?

 

Nove objave