Travel AdvisorTravel Advisor

Horoskop zna kada je najbolje putovati

Horoskop sve zna, zar nije tako?

Nemate baš točan plan ili ideju gdje ćete u novoj godini putovati? Možda vam ovaj uvid u horoskop pomogne. Koji bi mjeseci mogli biti idealni za krenuti u nove avanture? Možda je baš to način da pronađete savršen trenutak za odlazak na put. Horoskop zna kada putovati.

Jarac

Treba samo putovati u pravo vrijeme i iz pravih razloga. Važan je razlog, možda i važniji od destinacije. Svrha daje užitak putovanju. Proljeće je idealni vrijeme za putovanja. Kako se budi priroda, tako se i vi budite s njom. Turska, Maroko, Karibi… to su vaše destinacije.

Vodenjak

Svaka nova godina pruža novi dio svijeta kojeg trebate otkriti. Vama odgovara svako godišnje doba i sve destinacije.  Stoga se uputite u nove avanture i uživajte kao da vam je ponovo 18 godina. Upoznajte daleke nove gradove i kulture, jer planeti su se posložili idealno za takvo što. Svako putovanje je za vas škola života.

Ribe

Ne treba podcijeniti snagu utjecaja putovanja na zdravlje i raspoloženje. Nova destinacija i promjena zdrava je i za duh i za tijelo. Ljeto, vrućina i voda je ono za čim čeznete. Ne mora biti more, dobar bazen, rijeka ili jezero su tu da zadovolje želju za vodom. Probajte more zamijeniti jezerima. Lago di Garda, Bodensko jezero, Bohinj…

Ovan

Novi izazov je proći što više svijeta. Za ovaj znak nema boljeg perioda od onog kad je sunce visoko i kad je toplo. Vatreni znak se hrani toplotom sunca stoga je najbolje vrijeme za putovanje ljeto ili u zimu potraga za nekim tropskim otokom. Cebu, Filipini.

Bik

Proljeće je idealno vrijeme za putovanje. Lagane rast temperature od zime prema ljetu vam gode. Ne volite brze promjene. Idealni mjeseci su travanj i svibanj. Potražite mjesta gdje cvijeće donosi boje nakon zime. Nizozemska, Japan, Južna Afrika, a ni Paris nije loša ideja.

Blizanci

Blizanci nisu među najvećim svjetskim putnicima, ali nikad se ne zna kada se iskra znatiželje može probuditi. Radije autom nego avionom i radije kratka nego duga putovanja stoga u ranu jesen i proljeće se najbolje zaputiti u neki od obližnjih gradova i zadovoljiti dušu.

Rak

Rakovi se vole osjećati sigurno, pa to ponekad rezultira skrivanjem. Probajte svoju ljubav i želju da svijet bude lijepo mjesto spojiti sa željom za promjenom i otkrivanjem novog i ove jeseni krenite na put. Ljetni dijete ne voli kad sunce postaje hladnije stoga treba jesenje putovanje da podigne raspoloženje. Madeira, Tenerife, Malta…u potragu za suncem.

Lav

Zimu bolje bi bilo iskoristiti za poslovna putovanja kada su pripadnici vašeg horoskopskog znaka u pitanju. Ljeto je najbolje za vašu šarenu i veselu biti, ali svako mjesto na koje dođete je nova prilika za razne zgode, smijeh i novo društvo. Veliki gradovi i društveni život su dobar izbor.

Djevica

Nitko nije više od djevica posvećen radu na samom sebi i  napretku koje ostvaruju putovanja. Učinite najbolje za sebe, upustite se u nešto novo, preporučujemo boravak u prirodi i divljini. Gradovi nisu najbolji izbor za vas stoga krenite u otkrivanje Aljaske ili Australije. Svejedno, glavno da je daleko i divlje.

Vaga

Destinacije bogate poviješću bi vam mogle biti privlačne. Posjetite dvorce, stare gradove i muzeje. Vručina vam nije najdraža pa dolaskom hladnijeg vremena živnete i u vama se budi istraživač. Sjever Europe ili Istočna obala Amerike vas zovu.

Škorpion

Ako ste poduzetni, ova zima odlična je poslovna putovanja i nove uspjehe. Ljeta  i toplije vrijeme vam je primamljivo za odmor i putovanja iz gušta. Mediteranske zemlje i svi oni lijepi gradovi uz more su idealni za vas. Marseille, Barcelona, Lisabon, Sicilija…

Strijelac

Predlagati Strijelcu putovanje isto je kao podsjećati čovjeka da mora disati. Putovanja su im jednostavno zapisana u zvijezdama. Vrije prije zime je idealno za aktivnog putnika kakav ste vi. Između ljeta i zime je najaktivnije doba pa ga treba iskoristiti. Daleka putovanja vas zovu. Azija, Afrika…

Dok putovanja u svemir ne postanu realnost, nije loša ideja priupitati zvijezde kada je najbolji trenutak za istražiti još neistražene destinacije na Zemlji. Horoskop zna kada je najbolje putovati.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Travel Advisor – Europa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous articleProslave Nove godine diljem svijeta
Next articleSigurno skijanje: važno je znati prava u slučaju nezgode