Najavljen IPW 2023 San Antonio, Texas

Autor članka:
Podijeli:

Najavljen je IPW u gradu San Antonio u Texasu

 

IPW je skraćenica za “International Pow Wow”, najveći međunarodni sajam turizma u Sjedinjenim Državama. IPW je godišnji događaj koji organizira  U.S. Travel Association, a okuplja profesionalce iz turističke industrije iz cijelog svijeta kako bi se sastali i poslovali s američkim dobavljačima turističkih proizvoda i usluga, uključujući hotele, aviokompanije, organizacije za destinacijski management, znamenitosti i drugo.

ipw

Tijekom IPW-a sudionici imaju priliku sudjelovati na poslovnim sastancima, edukacijskim seminarima, društvenim događajima i aktivnostima, sve s ciljem stvaranja novih veza i jačanja postojećih unutar turističke industrije. IPW je važan događaj za promicanje međunarodnog turizma u Sjedinjenim Državama i pomaže generirati milijarde dolara u rezervacijama putovanja i ekonomskom utjecaju za američku turističku industriju.

Ove godine će se održati 0d 20. do 24. svibnja 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=maX2opr6P4M

 

Tradicionalno, IPW se održava svake godine u drugom gradu Sjedinjenih Američkih Državaa. U prošlosti je događaj održavan u gradovima poput Orlanda, Las Vegasa, Denvera, New Orleansa, Washingtona D.C.-a i drugih.

 

Platforma za globalnu turističku industriju poslužiti će za obnavljanje odnosa širom svijeta. Protekli IPW-ovi generirali su više od 5,5 milijardi dolara godišnje u putovanjima kroz povezivanje američkih izlagača na sajmu s kupcima i medijima kako bi promovirali svoj turistički proizvod te pregovarali o budućem poslovanju. Cilj je osigurati američku poziciju kao najistaknutije globalno turističko odredište te prikazujući najbolje od onoga što SAD mogu ponuditi .

Jedan od najboljih sajmova je održan 2019. u gradu Anaheim u Kaliforniji.

Kako je bilo pogledajte ovdje:

Program IPWa

IPW je sajam temeljen na sastancima na kojem se stvaraju kontakti, njeguju odnosi i sklapanju novi poslovi. Nakon završetka dnevnih sastanaka, umrežavanje se nastavlja na večernjim događajima koji predstavljaju domaćina grada.

Na IPW-u se održa više od 110.000 sastanaka. Dokazano je da je IPW učinkovit i povoljan način za rast međunarodnog poslovanja u turizmu. Nijedan drugi sajam ne može ponuditi kvalitetu, kontakte i pristup kao IPW.

ipw
Orlando, Florida 2022

IPW 2022 Orlando, Florida

Poslovni sastanci Izlagači i kupci unaprijed biraju s kime se žele sastati putem online sustava za zakazivanje sastanaka prije IPW-a. Kupci mogu imati do 42 unaprijed zakazana sastanka s izlagačima.

Događaji za umrežavanje su sponzorirani ručkovi i spektakularni večernji događaji koji nude dodatno vrijeme za kontakte.

Media Marketplace

ipw 2022

Tijekom određenog dana, američki dobavljači putovanja sastaju se s međunarodnim i domaćim medijima putem prethodno zakazanih sastanaka. Ovaj marketplace nudi edukacijske i promotivne prilike za dobivanje međunarodne medijske izloženosti.

Brand USA

IPW 2023

Brand USA plasira SAD kao turistički proizvod globalnom tržištu. Dovodi milijune dodatnih međunarodnih posjetitelja svake godine – uz nula troškove za porezne obveznike.

Brand USA izuzetno je uspješno javno-privatno partnerstvo. Stotine američkih zajednica, velikih i malih, imaju koristi od rada Brand USA na poboljšanju imidža u inozemstvu. Marketinški programi, koji djeluju bez troškova za porezne obveznike, donose milijarde dolara kroz potrošnju posjetitelja, što jača trgovinsku bilancu zemlje i podržava desetke tisuća radnih mjesta.

Kao glavni sponzor IPW-a, Brand USA pozdravlja profesionalce koji putuju širom svijeta. Kao nacionalna marketinška organizacija za odredišta, Brand USA nadahnjuje ljude širom svijeta da iskuse raznolike destinacije i atrakcije Sjedinjenih Država.

ipw 2023

International Advisory Committee Chair treba odobriti prijavu. Mr. Goran Rihtarić vodi inicijativu Visit USA u Hrvatskoj koja okuplja interesnu skupinu agencija i medija te organizira prigodne događaje i nastupe na turističkim sajmovima. Zainteresirani za sudjelovanje se trebaju javiti na mail: info@visitusacroatia.com

 

 

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave