Travel AdvisorTravel Advisor

IPW 2021 Las Vegas: najavljen je prvi veliki turistički event

Najavljen je IPW Las Vegasu u rujnu ove godine

Prvi veliki turistički sajam kojeg organizira jedna zemlja je najavljen za u terminu od 18.-22. 9. 2021. godine. IPW Las Vegas okuplja turističke profesionalce – uključujući američke destinacije, hotele, atrakcije, sportske timove i prijevozničke tvrtke te međunarodne turoperatore, kupce i novinare iz cijelog svijeta – kako bi se okupili na jednom mjestu; kako bi pomogli dovesti svijet u Ameriku.

IPW U.S. Travel organizacije će okupit svijet 2021. godine. Platforma za globalnu turističku industriju poslužiti će za obnavljanje  odnosa širom svijeta. Kao vodeći međunarodni sajam dolaznih putovanja, IPW će biti model za sigurno pokretanje međunarodnih putovanja te sajmova i kongresa.  Glavni prioritet će biti zdravlje svih sudionika. Protekli IPW-ovi generirali su više od 5,5 milijardi dolara u putovanjima kroz povezivanje američkih izlagača putovanja s kupcima i medijima kako bi promovirali svoj turistički proizvod te pregovarali o budućem poslovanju. Cilj je osigurati američku poziciju kao najistaknutije globalno turističko odredište te prikazujući najbolje od onoga što SAD mogu ponuditi .

Zadnji IPW je održan 2019. u gradu Anaheim u Kaliforniji.

Kako je bilo pogledajte ovdje:

 

Ekonomska analiza nakon održanog sajma u lipnju je izgledala ovako:
Analiza vrijednosti i ekonomskog utjecaja IPW-a na američko gospodarstvo pokazuje da sajam donosi značajne vrijednosti za Sjedinjene Države i za grad u kojem je održan. Studija koju je proveo Rockport Analytics pokazuje da će dogovoreni poslovi na IPW-u donijeti oko 5,5 milijardi američkih dolara budućih međunarodnih putovanja u SAD tijekom sljedeće tri godine.

S više od 100.000 poslovnih sastanaka između dobavljača i kupaca, u sljedeće tri godine procjenjuje se da će obavljeni poslovi rezultirati:

5,5 milijardi dolara u izravnim rezervacijama
Više od 11 milijuna međunarodnih posjetitelja
83 000 radnih mjesta
3,7 milijardi američkih dolara prihoda od saveznih, državnih i lokalnih poreza
8,1 milijarda dolara plaća i plaća

Brand USA

Brand USA plasira SAD kao turistički proizvod globalnom tržištu. Dovodi milijune dodatnih međunarodnih posjetitelja svake godine – uz nula troškove za porezne obveznike.

Brand USA izuzetno je uspješno javno-privatno partnerstvo osnovano prema Zakonu o promociji putovanja iz 2009. godine. Zadužen je za promicanje SAD-a kao odredišta za globalne putnike.

Stotine američkih zajednica, velikih i malih, imaju koristi od rada Brand USA na poboljšanju imidža u inozemstvu. Marketinški programi, koji djeluju bez troškova za porezne obveznike, donose milijarde dolara kroz potrošnju posjetitelja, što jača trgovinsku bilancu zemlje i podržava desetke tisuća radnih mjesta.

Kao glavni sponzor IPW-a, Brand USA pozdravlja profesionalce koji putuju širom svijeta. Kao nacionalna marketinška organizacija za odredišta, Brand USA nadahnjuje ljude širom svijeta da iskuse raznolike destinacije i atrakcije Sjedinjenih Država.

IPW Las Vegas

U.S. Travel, glavni sponzor Brand USA te domaćini Las Vegas Convention and Visitors Authority i Travel Nevada su u potpunosti  predani provođenju uspješnog, produktivnog i nadasve sigurnog sajma IPW 2021. u Las Vegasu.

U.S. Travel je nacionalna je neprofitna organizacija koja zastupa sve dijelove turističke industrije koja generira 2,6 bilijuna američkih dolara gospodarskog proizvoda i podržava 15,8 milijuna radnih mjesta. Misija US Travel-a je povećati broj putovanja u Sjedinjene Države i unutar njih.

Iako neki tradicionalni elementi IPW-a možda neće biti mogući na IPW 2021 zbog Covid situacije i propisanih mjera, vjerujemo da će to biti događaj koji se ne smije propustiti. . IPW će i dalje usko surađivati ​​s Kongresnim centrom u Las Vegasu, Zdravstvenim smjernicama Nevade, preporukama CDC-a i drugima kako bi osigurao primjenu i praćenje najboljih praksi.

IPW se svake godine održava u drugom gradu. Ove godine je domaćin Las Vegas, najzabavniji grad na svijetu.

Predstavnici agencija koje žele posjetiti IPW se mogu prijaviti uz, ove godine, gotovo simboličnu naknadu od 250 USD do 30.6.2021. Nakon toga će cijena biti 400 USD do zaključnog dana prijava 20.8.2021.

International Advisory Committee Chair treba odobriti prijavu. Mr. Goran Rihtarić vodi inicijativu Visit USA u Hrvatskoj koja okuplja interesnu skupinu agencija i medija te organizira prigodne događaje i nastupe na turističkim sajmovima. Za sve informacije se može javiti na adresu:  info@visitusacroatia.com

signature_1633517056

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleVodič kroz tradicionalne japanske sportove
Next articleUvala Zavratnica je idealno mjesto za tvoj sljedeći izlet