Kako se odjenuti za put avionom?

Autor članka:
Podijeli:

Udobno, ali sa stilom

 

Za putovanje avionom trebate udobnu i praktičnu odjeću što sigurno znate putujete li često. Znate i da postoje ograničenja što se tiče stvari koje nosite u ručnoj prtljazi, ali vrlo se važno ispravno odjenuti za boravak u avionu. Ovdje se ne radi o modi, nikako, već o udobnosti i praktičnosti.

Kako se odjenuti za put avionom?

odjeca za put

 

Odjenite  se slojevito

U avionu može postati hladno, ali toplo bez osobitog razloga pa uvijek odjenite nešto slojevito, čak i ako putujete u tople krajeve.

Birajte odjeću od prirodnih materijala

Kada se spremate za put avionom imajte na umu da je udobnost ispred mode. Izbjegavajte sintetiku, može biti neudobna, a i izaziva znojenje. Pamuk, lan, svila i drugi materijali su dobar odabir. Nećete se znojiti bit će vam ugodno.

 

Čarape su bitne

Možda zvuči nevažno, ali ispravan odabir čarapa može biti jako bitan. Izbjegavajte čarape koje vas stišću i onemogućavaju normalnu cirkulaciju.

 

Udobna obuća

running shoes

Odjeća sa puno džepova

Ovakvi odjevni predmeti su praktični za put jer su istovremeno i odjeća, ali i mjesto na koje možete spremiti niz stvari potrebnih za putovanje.
Izbjegavajte usku odjeću
Uske stvari mozda izgledaju atraktivno, ali mogu biti jako neudobne. Ne želite da vas na putovanju nešto stišće, zaustavlja cirkulaciju i ostavlja tragove na koži.
Kako se odjenuti za put avionom
Važno je imati stila
Iako je prilikom leta najbitnija udobnost, uvijek treba imati stila i dodati kombinaciji neki detalj koji će je podići i učiniti jedinstvenom. Putovanje je samo po sebi cilj pa je važno kako se odjenuti za put avionom.

Nove objave