Koliko vam je važna sigurnost na putovanju?

Autor članka:
Podijeli:

Svijet je globalno selo, a suvremeni život bez putovanja potpuno nezamisliv. Povoljni letovi i jeftini najam apartmana učinili su putovanja širom svijeta dostupnijima no ikad.

Međutim, uz povećani izbor lokacija i vrsta smještaja, potrebno je posvetiti znatno više pažnje sigurnosnim čimbenicima na putovanju, osobito zato što različite zemlje imaju različite standarde sigurnosti i kvalitete smještaja.

sigurnost na putovanju

Naravno, svatko od nas ima neke svoje kriterije. I dok je nekim putnicima najvažnije da imaju krevet ili kauč u kojem će prespavati i zatim odjuriti u istraživanje destinacije, drugi žele maksimalnu udobnost i sigurnost za sebe i svoju obitelj.

Kako bismo dodatno pokušali rasvijetliti motive za odabir određene destinacije i smještaja, pripremili smo anketu čiji će rezultati poslužiti kao temelj analize ovih naizgled jednostavnih odabira. Pozivamo vas da podijelite svoje kriterije oko odabira destinacije i smještaja prilikom planiranja putovanja, a rezultate istraživanja ćemo uobličiti u zanimljivu analizu o sigurnosti putnika, ali i smještajnih jedinica u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

 

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor Business

Kuda ide turistički business ?

8 razloga zašto nikada ne treba putovati

5 stvari koje smetaju ljude u avionu

Nove objave