Search
Close this search box.

Krstarenje Jadranom na luksuznom brodu Desire

Autor članka:
Podijeli:

Krstarenje Jadranom je jedan od najljepših doživljaja. Hrvati vole reći kako je Jadransko more najljepše. Je li to istina ili nije se ne može utvrditi, no nakon tjedan dana provedenih na ovakvom brodu se lako može povjerovati u tu tvrdnju. Desire je spoj luksuza i udobnosti putovanja bez da moramo seliti kofere. Brod Desire je uređenjem te posadom i poslugom na nivou hotela s 5 zvjezdica.

Krstarenje Jadranom

Kabine su prostrane, klimatizirane s kupaonicama i lijepo moderno uređene. Javni prostori su veliki i ugodni za boravak. Na najvišem katu se nalazi prostrano sunčalište, bazen i jacuzzi. Blagovaona je ugodna i klimatizirana.

Krstarenje Jadranom
cof

Na svom putu brod stane svaki dan u nekoj divnoj maloj uvali kako bi se putnici kupali u čistom moru bez gužve. Popodne dolazi do luke prema rasporedu. Organizirani su razgledi s vodičem na engleskom. Na brodu je polupansion koji se sastoji od bogatog doručka i ručka. Na večer je ostavljeno da se izađe u restorane na lokacijama na kojima je brod vezan ili je organizirana prigodna večera poput kapetanske.
U osam dana se prelazi ruta koja povezuje najpoznatija mjesta Južne Dalmacije.
Više informacija o rutama i cijenama na stranici agencije Atlas.

 

1. dan (subota): SPLIT-DOLAZAK
Dolazak u Split, večera dobrodošlice i noćenje na brodu. Ukrcaj na brod u splitskoj luci nakon 13 sati.

2. dan (nedjelja): SPLIT-BOL, OTOK BRAČ-HVAR
Nakon doručka brodom putujemo prema otoku Braču, Bolu. Kupanje na plaži Zlatni rat. Povratak na brod, ručak. Nastavak plovidbe prema Hvaru.

adriatic-cruise-on-board-ms-desire

Hvar – grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Uključen razgled garda Hvara: prvo kazalište u Europi i druge povijesne lokalitete. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

3. dan (ponedjeljak): HVAR-OTOK KORČULA
Nakon doručka, odlazak prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu.

Krstarenje Jadranom

U ranije popodnevne sate dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Uključen razgled. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

Krstarenje Jadranom

4. dan (utorak): OTOK KORČULA-DUBROVNIK
Doručak. U jutarnjim satima polazak prema Dubrovniku, biser Jadrana pod zaštitom UNESCO-ve Svjetske Baštine.

Ručak poslužen na brodu. Uključen razgled starog dijela grada. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

adriatic-cruise-on-board-ms-desire

5. dan (srijeda): DUBROVNIK – NACIONALNI PARK MLJET
Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Doručak i ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera. Navečer slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje.

6. dan (četvrtak): OTOK MLJET-PUČIŠĆA (OTOK BRAČ)
Ujutro nastavljamo putovanje s zaustavljanjima za kupanje. Doručak  i ručak na brodu, nastavak putovanja prema Pučišća gdje dolazimo u popodnevnim satima, lijepi mali gradić na otoku Braču. Kapetanska večera na brodu. Noćenje.

Krstarenje Jadranom

7. dan (petak): PUČIŠĆA (OTOK BRAČ)-OMIŠ-SPLIT
Ujutro nakon doručka polazak prema Omišu. Mogućnost doplata za kraći razgled grada. Nastavak putovanja prema Splitu s kraćom stankom za kupanje (ukoliko vremenski uvjeti isto dopuste). Ručak na brodu. Kasno poslijepodne dolazak u Split, vođeni razgled grada Splita. Navečer slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

8. dan (subota): SPLIT-ODLAZAK
Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite Atlasovog predstavnika.

Opis broda: Brod Desire klasificiran kao Supreme brod, dužine oko 48 metara. Kapacitet: 40 osoba. Brod ima 19 klimatiziranih kabina od toga: 13 s bračnim krevetima, 4 s dva manja kreveta, te 2 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik (sušilo za kosu, papuče, kupaći ogrtač). Kabine su smještene na glavnoj palubi (8 kabina), gornjoj (2 kabine) te donjoj palubi (9 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj palubi. Sve kabine su klimatizirane, sadrže: LCD TV, sef, požarni alarm.

Atlas ima posebne ponude krstarenja Jadranom.

 Travel Advisor  – YouTube kanal.

10 dobrih strana krstarenja

https://www.travel-advisor.eu/10-razloga-zasto-se-obratiti-putnickom-agentu/

Na jedrenje s djecom! Zašto ne?

Nove objave