Travel AdvisorTravel Advisor

Ljetna Avène njega kože: Hidratacija i visoka UV zaštita

Visoke temperature uzrokuju dubinsku isušenost, stoga je idealan beauty par krema koja dubinski hrani i njeguje te visoka zaštita od UV zračenja. Idealan ljetni par su Avène TriXera NUTRITION Nutri-Fluid Losion koji hrani, štiti i obnavlja kožnu barijeru te Avène Intense Protect SPF 50+. Ljetna Avène njega kože donosi vam jednostavan ritual.

Ljetna Avène njega kože

Raspored je vrlo jednostavan, ujutro i navečer preporuka je aplikacija hranjive, hidratantne kreme, u sklopu neophodnih beauty rituala.

Nakon toga se jutarnja ljetna Avène njega kože nastavlja inovativnom kremom s visokom zaštitom od UV zračenja. Naime, nahranjena koža lakše će se obraniti od neželjenih utjecaja zraka sunca kojima smo izloženi svakodnevno.

Ljetna Avène njega kože

Ljetna Avène njega kože donosi nam jednostavnu i praktičnu njegu, u samo dva koraka – krema za hranjivost kože i hidrataciju te onu s visokom zaštitom, faktorom 50.

Kombinacija biljnih lipida

TriXera NUTRITION Nutri-Fluid Losion hrani, štiti i obnavlja kožnu barijeru suhe kože cijele obitelji. Njegova tekuća, nemasna, neljepljiva tekstura olakšava nanošenje i brzo upijanje, savršeno za odijevanje odmah nakon nanošenja. Zahvaljujući kombinaciji trija biljnih lipida, Selectiose (patentirani aktivni sastojak Pierre Fabre) i Avène termalne vode s umirujućim i omekšavajućim svojstvima, ovaj proizvod za njegu kože nježnog mirisa umiruje zategnutost i hidratizira 48 sati.

Vrlo visoka zaštita od UV zračenja

Intense Protect SPF 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite. Njegova fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka, a sve kako bi se pokrio i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo (HEV Blue Light).

Intense Protect SPF 50+ krema prilagođena je najekstremnijim uvjetima sunčeve svjetlosti, kao i najosjetljivijim tipovima kože.

Hibridna tekstura upija se brzo, osiguravajući pri tom tijekom 8 sati intenzivnu hidraciju bez isušivanja. Neutralne je nijanse, za transparentan završni sloj, čak i na koži tamnijeg tona. Bez bijelih tragova. Krema je ujedno izuzetno otporna na vodu i znoj.

Volimo sunce, no iako su sunčeve zrake od vitalne važnosti u našem životu, također mogu biti i štetne. I zato je bitno zaštititi se. Intense Protect 50+ pruža inovativnu zaštitu od sunca čak i za najosjetljiviju kožu, poput kože trudnica, beba, osoba svijetlije puti, i za velike i za male.

Formula pruža i intenzivnu zaštitu za najintenzivnije trenutke života, spreman za najviše visine, ali i dubine. A kako su mora i oceani ključni za ravnotežu ekosustava, Intense Protect 50+ poštuje morsku bioraznolikost sa ciljem da i buduće generacije uživaju u životu istom radošću kao i mi sada.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištimaSavjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleMorski psi u Jadranu: ima li straha?
Next articleStjuardese podijelile korisne savjete za pakiranje