Travel AdvisorTravel Advisor

MylonZ za čisti zrak

Novi model MyIonZ Pro za još bolji zrak kojeg udišemo

Zaista je tako. MylonZ pomaže.

U današnje vrijeme kada smo osvijestili da su virusi svuda oko nas, kada udišemo loš zrak pun prašine i pijeska iz pustinjskih oluja, ovakva mala spravica je nešto dobro što možemo učiniti za sebe. Nosili smo maske, ne baš lako i dobrovoljno, no ovakav sofisticirani uređaj je daleko jednostavniji od toga.

Isproban u raznim situacijama

Probao sam ga u više različitih situacija i mogu slobodno tvrditi da je učinkovit i koristan. U avionu na dugim letovima se zaista osjeti razlika u kvaliteti zraka kojeg udišem dok mi je MylonZ oko vrata od onog kad ga nema. Stjuardese je zanimalo gdje ga mogu nabaviti.
U autobusu u Indiji da ne govorim. Na vrućim temperaturama kad je težak zrak pun prašine ova mala spravica me spasila. Znam da ne hladi, ali kao da je svježi zrak dolazio oko mene. Kao neki oblak svježine.
Na velikoj konvenciji u Orlandu, Florida je MylonZ bio glavna zvijezda. Moji partneri iz Amerike i čitavog svijeta su me u čudu pitali što je to. Neki su još uvijek nosili maske, a meni je bio dovoljan moj MylonZ.

Inovativno i korisno

MyIonZ Pro je novi model u liniji inovativnih, osobnih pročišćivača zraka koje možete nositi sa sobom bilo kada i bilo gdje. Uređaj generira impresivnih 20 milijuna negativnih iona po cm3 i sprječava ulazak štetnih tvari kao što su virusi, alergeni, čestice PM-a, dim i prašina u dišni sustav.

Inovativan, patentiran, osobni pročišćivač zraka koji možete nositi sa sobom bilo kada i bilo gdje. Uređaj generira impresivnih 20 milijuna negativnih iona po cm3 i štiti vaš dišni sustav od štetnih tvari kao što su virusi, alergeni, čestice PM-a, dim i prašina.

Model MyIonZ Pro ima snažniju bateriju i stoga nakon jednog punjenja može raditi i do 36 sati.

Budite zaštićeni u svakoj prilici:

u trgovini
na poslu
na druženjima u većim skupinama ljudi
u javnom prijevozu
u kinu ili kazalištu i svim drugim situacijama koje su nekad bile sastavni dio svakodnevnih aktivnosti.

Negativni ioni

Ioni su ključna komponenta ionizirajuće tehnologije koja je poznata već stotinu godina. Negativni ioni su nevidljive čestice bez mirisa i okusa, a nastaju kada molekule, odnosno atomi “dobiju” elektron, odnosno naboj. Prirodno nastaju u okruženjima poput planina, slapova i morskih obala, a stvaraju se u velikim količinama nakon kiše – ne kaže se bez razloga da “kiša pročišćava zrak”.

————————————-Za zdravi pogled———————————————

Slično se događa u našem osobnom prostoru kada nosimo mali MylonZ. Udišemo čisti zrak u okruženju koje ne mora biti idealno. Neka vam vaše i zdravlje najmilijih budu na prvom mjestu. Svaka preporuka i zahvala Zepteru na još jednom korisnom uređaju koji poboljšava kvalitetu života.

Uz MylonZ pašu naočale: https://www.zepter.hr/categories/hyperlight-eyewear

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleVilla Fabiani: raj kojeg ne želimo napustiti
Next articleProvedite ljeto u Vukovaru