Sunčane naočale sa zdravim pogledom

Autor članka:
Podijeli:

Zepter Hyperlight za bolji vid i bolje raspoloženje

 

Sunčane naočale su proizvod koji koristim svaki dan. Namjerno upotrijebih riječ proizvod jer nekome tko ima svijetle oči kao ja sunčane naočale su prijeko potrebne. Naravno da moraju biti lijepe i „moderne“, no još je važnije da su funkcionalne i da imaju zaštitu od UV zračenja.

 

Kvantna Hipersvjetlost nastaje kada svjetlost prolazi kroz leće Quantum Hyperlight Optic, što pozitivno utječe na vid i funkciju mozga te doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, te optimalnom funkcioniranju organizma.

Hyperlight naočale, koje koriste Hyperlight EyeWear Zepter, predstavljaju inovativno i stilsko rješenje za poboljšanje vida i funkcije mozga.

Hyperlight naočale su nešto drugo

zepter hyperlight naočale

Koriste Quantum Hyperlight Optic leće s premazom od Fulerena C60, otkrivenog od strane Harryja Krotoa, Richarda Smalleya i Roberta Curla, dobitnika Nobelove nagrade za kemiju 1996. godine. Ove naočale blokiraju štetno zračenje i pretvaraju ga u poželjan spektar Kvantne Hipersvjetlosti, što je idealno za biološke strukture.

Hyperlight naočale su dizajnirane kako bi doprinijele boljem zdravlju, kognitivnim sposobnostima i izgledu korisnika. Izrađene su po švicarskoj tehnologiji i pružaju mnogo više od običnih leća. Njihova misija je omogućiti korisnicima da se osjećaju bolje i žive bolje.

Wow ovo zvuči jako pametno, no što to zapravo znači?

Zepter St.Moritz
St.Moritz

Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u jedinstveni hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60.

BIOPTRON je razvio tehnologiju koja transformira vrste svjetlosti u onu korisnu za naše tijelo. Tesla Hyperlight® naočale su proizvedene koristeći patentiranu tehnologiju kao alternativu sunčanim naočalama. One blokiraju UV i visokoenergetsku svjetlost sunca te istovremeno imaju relaksirajući učinak, poboljšavaju koncentraciju i pružaju zaštitu od štetnog djelovanja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani.

 

Prema istraživanjima Fuleren C60 je modifikacija ugljika koja se primjenjuje kao supervodič, katalizator i prijenosnik ljekovitih stvari u organizmu. Fuleren se koristi u raznim znanostima u medicini, u nanotehnologiji, kemiji i kvantnoj mehanici. Simetrija i dinamika Fulerena C60 odgovara onima zdravih bio-struktura. Kroz rezonantne principe biokemije učinkovito komunicira s dolaznim svjetlom što vraća bio-strukture u zdravo i prirodno stanje.

Čudesne naočale

Tanzanija
Tanzanija

Znači da se kroz njih bolje vidi, da se osjećamo bolje, razmišljamo brže pa i živimo bolje. Logično, ako je sve tako da i živimo bolje. Hyperlight Eyewear štite, održavaju, revitaliziraju i vraćaju tijelo u optimalno zdravstveno stanje.

U praksi to izgleda ovako. Nakon dva mjeseca nošenja naočala u raznim uvjetima od indijskih šuma na visokim planinama Kerale preko Zagreba, bicikliranja po Sloveniji i vrućih plaža Floride mogu reći da su naočale odlične. Znao sam ih staviti u busu i potpuno zaboraviti na njih jer su izuzetno lagane. Umoran nakon noćnog leta sam ih nosio po aerodromima jer mi se činilo da mi se oči odmaraju i da lakše vidim. One jesu sunčane, ali zbog jedinstvene žućkaste boje leće kao da se prilagode nutarnjem svjetlu pa se bolje vidi. Isprobao sam nekoliko okvira, no sve su iste kvalitete pa je pitanje samo estetike.

Nosim ih već tri godine

Zepter Hyperwear Eyeglasses
Kazakhstan

Lagane i udobne, nisu nametljive da ih treba stalno skidati. Prelazak sa sunca u hlad se gotovo ne osjeti pa su dobar izbor za vožnju. Ne umaraju i nema tog osjećaja da ih treba skinuti. Već ih tri godine nosim na svim putovanjima i u svim klimatskim uvjetima. Zimi i ljeti, kroz pustinje, prašume i urbane džungle.

Zaključak je da su kvalitetne i da se osjećam bolje. Mislim ionako dovoljno brzo pa nisam u tom dijelu osjetio neki napredak, no slažem se sa svime ostalim što je navedeno u brošuri.  Leće na Hyperlight naočalama kao da su popravile fokus pa mi je lakše snalaženje po raznim odresdištima. Zadovoljan sam i preporučio bih svakome da svrati do trgovine Zeptera u Radničkoj ulici 30 ili u Kaptol centru te pogleda i isproba naočale jer samo tako može shvatiti razliku koju čine.

Bioptron Hyperlight leće su obložene s obje strane najfinijim zaštitnim slojevima te se lako održavaju, otporne su na ogrebotine i dugo traju.

Zepter

Više na linku https://www.zepter.hr/categories/hyperlight-eyewear

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Hotel Zepter Kozarska Dubica

Otkrijte čari Banja Luke: povijest, kultura i raznolikost

Nove objave