Travel AdvisorTravel Advisor

Sunčane naočale sa zdravim pogledom

Zepter Hyperlight za bolji vid i bolje raspoloženje

 

Sunčane naočale su proizvod koji koristim svaki dan. Namjerno upotrijebih riječ proizvod jer nekome tko ima svijetle oči kao ja sunčane naočale su prijeko potrebne. Naravno da moraju biti lijepe i „moderne“, no još je važnije da su funkcionalne i da imaju zaštitu od UV zračenja.

Surfao sam po netu tražeći odgovarajuće sunčane naočale koje ne samo da moraju biti moderne nego prvenstveno štititi moje svijetlo plave oči. Pronašao sam web stranicu kompanije Zepter Hrvatska i njihov produkt Hyperlight Eyewear naočale koje pružaju aktivnu super svjetlosnu terapiju na kvantnoj razini radi zaštite, održavanja, revitalizacije i regulacije ehostruktura i fizioloških proces u očima, u mozgu i u cijelom tijelu.

Wow ovo zvuči jako pametno, no što to zapravo znači?

Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u jedinstveni hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Godine 1996. su znanstvenici Kroto, Curl i Smalley dobili Nobelovu nagradu za otkriće Fulerena.

Prema istraživanjima Fuleren C60 je modifikacija ugljika koja se primjenjuje kao supervodič, katalizator i prijenosnik ljekovitih stvari u organizmu. Fuleren se koristi u raznim znanostima u medicini, u nanotehnologiji, kemiji i kvantnoj mehanici. Simetrija i dinamika Fulerena C60 odgovara onima zdravih bio-struktura. Kroz rezonantne principe biokemije učinkovito komunicira s dolaznim svjetlom što vraća bio-strukture u zdravo i prirodno stanje.

Čudesne naočale

Znači da se kroz njih bolje vidi, da se osjećamo bolje, razmišljamo brže pa i živimo bolje. Logično, ako je sve tako da i živimo bolje. Hyperlight Eyewear štite, održavaju, revitaliziraju i vraćaju tijelo u optimalno zdravstveno stanje.

U praksi to izgleda ovako. Nakon dva mjeseca nošenja naočala u raznim uvjetima od indijskih šuma na visokim planinama Kerale preko Zagreba, bicikliranja po Sloveniji i vrućih plaža Floride mogu reći da su naočale odlične. Znao sam ih staviti u busu i potpuno zaboraviti na njih jer su izuzetno lagane. Umoran nakon noćnog leta sam ih nosio po aerodromima jer mi se činilo da mi se oči odmaraju i da lakše vidim. One jesu sunčane, ali zbog jedinstvene žućkaste boje leće kao da se prilagode nutarnjem svjetlu pa se bolje vidi. Isprobao sam nekoliko okvira, no sve su iste kvalitete pa je pitanje samo estetike.

Koje mi bolje stoje?

Pitanje bez pravog odgovora jer su sve dobre. Lagane i udobne, nisu nametljive da ih treba stalno skidati. Prelazak sa sunca u hlad se gotovo ne osjeti pa su dobar izbor za vožnju. Ne umaraju i nema tog osjećaja da ih treba skinuti.

Zaključak je da su kvalitetne i da se osjećam bolje. Mislim ionako dovoljno brzo pa nisam u tom dijelu osjetio neki napredak, no slažem se sa svime ostalim što je navedeno u brošuri. Nosim naočale s manjom dioptrijom. Leće na Hyperlight naočalama kao da su popravile fokus pa mi nisu trebale dioptrijske naočale za snalaženje po aerodromima i po ulicama. Zadovoljan sam i preporučio bih svakome da svrati do trgovine Zeptera u Radničkoj ulici 30 pogleda i isproba naočale jer samo tako može shvatiti razliku koju čine.

Bioptron Hyperlight leće su obložene s obje strane najfinijim zaštitnim slojevima te se lako održavaju, otporne su na ogrebotine i dugo traju.

Više na linku https://www.zepter.hr/categories/hyperlight-eyewear

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleStoljeće golfa na Brijunima
Next articleBrod President: posebna ponuda za članove grupe već od 5.690 kn