Search
Close this search box.

Da li je ovo sada najbolji obiteljski automobil za putovanje?

Autor članka:
Podijeli:

Da li je ovo sada najbolji obiteljski automobil za putovanje?

 

Slobodno bi se moglo tvrditi da je. Toliko prostora, a s druge strane udobnosti i praktičnosti rijetko da se može naći u nekom automobilu tog ranga. Postoje dvije verzije: duža (4,75 m) sa sedam sjedišta i kraća (4,4 m) s pet. U obje verzije u prtljažnom prostoru ima mjesta za četiri avionska kofera i još nekoliko manjih torbi. Visina od 1,8 m je taman kako bi putnici lako ušli i zašli. Tome pogotovo pomažu praktična klizna vrata te se lako ulazi i na uskim parkinzima. Važno je i napomenuti da unutar vozila ima ni manje ni i više nego 28 pretinaca za pohranu raznih potrepština.

obiteljski automobil
2018 Opel Combo Life

Koliko smo se puta spremali na more ili skijanje i nikad dosta mjesta. U limuzinama pogotovo. Combo nudi sasvim nove prostore koje je teško napuniti. U dužoj varijanti pogotovo. To će prepoznati svi koji se bave transferima i prijevozom putnika u turizmu. Četiri odrasla putnika sa stvarima koje treba prevesti iz zračne luke do hotela ili nekog udaljenijeg odredišta ne stanu u niti jednu limuzinu. Četiri velika kofera ne stanu u prtljažnik pa se mora voziti kombijem koji ipak nije na istom nivou.

obiteljski automobil

Combo je spoj jednog i drugog. Udobnost limuzine i dovoljno prostora za stvari. Idealno za putovanja, ali idealno i za turizam i za posao. U drugom redu mogu biti tri zasebna sjedala što je jednako udobno za svakog putnika.

obiteljski automobil
2018 Opel Combo Life

 

Panoramski krov (opcija) pruža sa stražnje klupe pogled na sve strane. Posebno mi se svidjela oprema koja povećava sigurnost te s druge strane olakšava vozaču posao. Za dodatnu sigurnost postoji funkcija upozorenja na mogući sudar, kočenje u slučaju potrebe i upozorenje na umor vozača.

obiteljski automobil

Automatski tempomat je toliko dobar da osim što drži prometnu traku, sam usporava i ubrzava prema prilikama u prometu. Vozeći autocestom ova se funkcija pokazala vrlo korisnom. Nakon podešavanja sam barem stotinjak kilometara vozio po autocesti bez dodavanja gasa ili kočenja uz minimalnu kontrolu volana.

obiteljski automobil
2018 Opel Combo Life

Odličan je i “head up display” koji pomaže da se ne treba skretati pogled s ceste jer daje sve potrebne informacije. Stražnja kamera i inovativni bočni čuvar je velika pomoć prilikom parkiranja i skretanja. Sustav kontrole IntelliGrip s pet načina rada pruža izvanredno držanje puteva u svim uvjetima. Ukratko, nova, peta generacija, Opel Combo vozila je podigla visoko ljestvicu.

obiteljski automobil

Lako si mogu zamisliti da ove zime odem na skijanje s Combom. Ima više mjesta nego u nekom prosječnom karavanu, vožnja je ugodna i s manje stresa, a vidljivost i multimedija odlične.

obiteljski automobil

Na padinama Taunusa i u okolici Frankfurta imali smo priliku isprobati ovaj odličan automobil. Sviđa nam se.

obiteljski automobil

 

Više o automobilu pogledajte ovdje.

Travel AdvisorLifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

Koje su najbolje destinacije za povoljna putovanja u jesen ?

15 razloga zbog kojih je dobro putovati

Ljubav prema putovanjima nosimo u genima!

 

Nove objave