Search
Close this search box.

Ako vam treba ideja gdje u šoping onda provjerite naš mali vodič

Autor članka:
Podijeli:

 

Najbolji outlet šoping centri u regiji:

Vrijeme je za šoping. Tako barem kažu marketingaši koji nas zasipaju reklamama sa svih medija. Šoping groznica trese većinu svekolikog pučanstva te je red da predložimo gdje je najbolje i ,recimo, najjeftinije ići u dobar šoping.

Čak tri ponajbolja šoping centra u ovom dijelu Europe su u vlasništvu McArthurGlen grupe: Venezia, Salzburg i Parndorf. Najbolji mjeseci za kupnju su siječanj i srpanj kad su rasprodaje.

1) Designer Outlet Noventa di Piave

Više od 200 brendova. Neki od najpoznatijih su: Prada, Gucci, Michael Kors, Ralph Lauren…za znalce ekskluzivni Blue Marin, Salvatore Ferragamo, Marni, Loro Piana, Bottega Veneta…
Reklamiraju se s 35 do 70% jeftinijim cijenama nego u “običnim” trgovinama.  Šoping centar je lijepo dizajniran te inspiriran obližnjom Venecijom. Ulice su prostrane, ima nekoliko trgova i više restorana. Nekoliko je dućana s potrepštinama za kuću. Nedavno je skoro dvostruko povećan. Vikendom su gužve kao i svuda. Uglavnom Designer Outlet mnogi smatraju najboljim šoping centrom u regiji što se I vidi po količini EX YU tablica na parkinzima. Nalazi se, jednostavno rečeno, na zadnjem izlazu iz autoceste prije Venecije lijevo.

2) Palmanova Outlet Village

Nešto siromašniji i manji od Novente, ali slatki. Ljudi ga vole i zato jer je puno bliži. Trgovine su jeftinije, brendovi nisu toliko u gornjem domu visoke mode, no Adidas, Moschino, Baldinini, Calvin Klein, Desigual, Enrico Coveri i mnogi drugi će svakako zadovoljiti izborom. Nalazi se na prvom izlazu iza čvorišta u kojem se spajaju autoceste iz Trsta i Gorice. Ako ikada imate vremena posjetiti mjesto Palmanovu svakako to učinite jer je vrlo zanimljiva fortifikacija zvjezdolikog oblika.

3) Parndorf Designer Outlet

Vrhunski brendovi: Furla, Gucci, Escada, Bogner i mnogi,mnogi drugi su mamac kupcima iz ovog dijela Europe. Mađarska, Slovačka, naravno Beč i okolica te mnogi izletnici koji dođu posjetiti Beč dolaze potrošiti višak novaca na krpice u Parndorf. Sličan je po ponudi, organizaciji i izgledom Designeru pored Venezije. Restorani su ipak bolji u Italiji. Ako ste u Beču, ovo je dobar izbor. Nalazi se uz autocestu iz pravca Beča prema Mađarskoj iza aerodroma. Izbjegavati vikende.

4) Salzburg Designer Outlet

Omiljeno mjesto za kupnju mnogima između Minhena i pokrajine Salzburg. Boss, Intersport, Diesel i mnogi drugi uvijek čekaju kupce. Nalazi se van grada pored mjesta Aniff u pravcu aerodroma. Blizu je glavne autoceste kojom se lako dolazi iz tri smjera. Ako ste u kratkom posjetu Mozartovom gradu nećete stići u šoping, no ako imate vremena dobar je izbor. Za razliku od druga dva Designera kod Venezije i Beča ovaj je natkriven (garaže također) pa je ugodno hodati zimi i ljeti

5) Roses Designer Outlet SV.Križ Začretje.

rosesdesigneroutlet

Da i mi konja za utrku imamo pokazuje jedini, ali već odrastao outlet koji je preživio sve krize. Hilfiger, Diesel, Reply, Benetton, Nike, Adidas, Puma i drugi nude svoje proizvode s popustima 30 do 70%. Ima više od 60 dućana. Nije daleko i vikendom je dosta posječen. Radi do 8 navečer. Nalazi se sjeverno od Zagreba uz autocestu za Maribor i Austriju. Posjećuju ga Slovenci, Hrvati i turisti na proputovanju prema ili s Jadrana. Uz posjet šoping centru bi svakako trebalo posjetiti ponajbolji muzej u Hrvatskoj. Muzej krapinskih neandertalaca zaslužuje posjetu, pogotovo djece i mladih.

Ovo bi bio popis Najbolji outlet šoping centara. Uskoro se gradi novi pored Ikee istočno od Zagreba pa ćemo vidjeti i tu ponudu.

Novi outlet pored Zagreba još nismo posjetili.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor Business

5 razloga da češće putujete

Mislite da imate sve za put? Možda i ne, a treba vam…

 

Najnesigrunije zemlje za putovanja 2019.

 

 

Nove objave