Travel AdvisorTravel Advisor

Putničke novogodišnje odluke kojima ćete zeapočeti novo desetljeće

Važne su novogodišnje odluke su važne, zar ne? Ove godine umjesto planiranja dijete od 1. siječnja usredotočimo se na neke novogodišnje odluke kojima ćete započeti novo desetljeće!

1. Otvorite račun za putnu štednju

Za putovanja je potreban novac. Dok ne osvojite loto, svaki mjesec izdvojite ponešto novca za putovanja. Tako ćete dati prednost putovanju ispred materijalnih predmeta. I bit će vrijedno toga.

2. Iskoristite sav godišnji odmor

Kako neki ljudi uspiju godinu privestću znati. i kraju, a i dalje imati neiskorištenog godišnjeg, nikada neće biti jasno. Ako ste zaposleni, odmorite se od posla i upustite se u avanturu i stvorite noe uspomene sa svojom obitelji i prijateljima.

3. Proslavite iu nozemstvu za rođendan svog djeteta

Dječji rođendani mogu biti jako skupi. Umjesto još jedne proslave u igraonici ili domu, odite u inozemstvo i napravite djetetu rođendan kojeg će se svi sjećati.

4. Otputujte u potpuno novo odredište u svojoj domovini

Da biste putovali i odmorili se, ne morate letjeti na drugi kraj svijeta. Otkrijte nešto novo u svojoj zemlji. Ili želite super jeftin odmor? Spakirajte šator i krenite na kampiranje!

5. Naučite 5 stranih riječi za svaku zemlju u koju putujete

Dobar dan. Doviđenja. Hvala vam. Da. Ne. Ove su riječi uvijek korisne i zajamčit će osmijeh svih mještana na koje naiđete.

6. Travel light

To samo olakšava život na putovanjima. Ponesite sobom samo osnovne stvari. Ne gnjavite se pakiranjem igračaka, znaš da se djeca na putu neće igrati s njima. Pelene se gotovo uvijek mogu kupiti po dolasku.

7. Izađite iz svoje zone komfora

Vjerujte mi, to će biti vaša najbolja avantura dosad!

8. Napravite foto knjigu ili kalendar s putovanja

Vjerojatno planirate napraviti fotoknjigu za svaki praznik. I gotovo nikad ne bude vremena za to.  Pa u tom slučaju napravite kalendar putovanja. U godini postoji 12 mjeseci, to je samo 12 fotografija koje su vam potrebne.

9. Fotografirajte se

Fotograti djecu je jednostavno. Muž i djeca – također jednostavno. Ja i djeca – treba puno raditi na tome. Ali u budućim godinama djeca će htjeti podsjetnik da su i mama bili na odmoru s njima! Također trebamo raditi na tome da imate više fotografija cijele obitelji na okupu.

10. Eko putovanja

Razmislite o tome kako vaša putovanja utječu na okoliš. Svi vidimo videozapise koji kruže društvenim medijima o razarajućem učinku upotrebe plastike – ali radite li išta u vezi s tim? Koristite bocu za pročišćavanje vode, spakirajte metalne slamke i četkicu od bambusa.

Novogodišnje odluke ? Pridržavate li ih se?

Travel Advisor – Lifestyle

Pretplatite se na naš YouTube

Najbolje party destinacije na svijetu za 2020. godinu

10 destinacija koje nude najbolji omjer cijene i kvalitete

Aplikacije koje olakšavaju putovanja

Previous articleJahanje slonova u Tajlandu – da ili ne ?
Next articleSan Diego je najljepši grad Amerike?