Romantik Seehotel Jägerwirt

Autor članka:
Podijeli:

U hotelu Romantik Seehotel Jägerwirt uživat ćete u jedinstvenom osjećaju odmora do maksimuma. Ovaj obiteljski hotel s osiguranom animacijom i brigom za djecu smjestio se odmah uz jezero Turracher See.

Turracher Höhe mjesto je na 1,763 metara nadmorske visine na granici Koruške i Štajerske. Koje god godišnje doba ili aktivnost da odaberete ova prirodna oaza ljepote pružit će vam savršenu scenografiju.

Romantik Seehotel Jägerwirt

Mjesto je ovo na kom ćete u netaknutoj prirodi uživati na svakom koraku. Obiteljski hotel za obitelji na jezeru  gdje sunce uvijek sja. Ovdje ćete se odmoriti, napuniti baterije i osjećati ugodno i opušteno daleko od stresa koji nosi posao i svakodnevnica.

Romantik Seehotel Jägerwirt

Poseban je užitak provesti odmor u hotelu Romantik Seehotel Jägerwirt  okruženom zadivljujućom prirodom, koji u ponudi ima sve što možete poželjeti. Od bogate planinske wellness ponude, do izvrsnog restorana i osigurane brige o djeci 6 dana u tjednu.

Sobe i apartmani u hotelu Romantik Seehotel Jägerwirt uređene su u uraznim stilovima i puno su više od obične hotelske sobe u Austriji. Pravo su malo carstva ugodnog sna, odmora i sreće.

Romantik Seehotel Jägerwirt
cof

Drveni namještaj u toplim bojama, modernog dizajna u kombinaciji sa švicarskim kamenom osigurava da se i u interijerima osjećate ugodno i povezano s prirodom. Sve sobe su nepušačke i kategorizirane s četiri zvjezdice.

Romantik Seehotel Jägerwirt

Pravi je ovo raj za sve generacije. Daleko od prometnih cesta i buke s ponudom osmišljenom tako da za svakog ima ponešto. Počrvši od najmlađih gostiju kojima ovdje zabavei aktivnosti nikada neće pofaliti.
Romantik Seehotel Jägerwirt
sdr
Profesionalna briga o djeci 6 dana tjedno i vama i vašim mališanima osigurat će miran i nezaboravan odmor. Dok klinci uživaju, roditelji se mogu počastiti romantičnim trenucima za dvoje u welnessu, uživati u planiranim aktivnostima i izvrsnoj ponudi hotelskog restorana.
Travel Advisor

Posetite naš YouTube kanal.

Skicircus Saalbach je najkul skijalište u Alpama

Ski amadé – Austrijski skijaški raj

https://www.travel-advisor.eu/sr/3-zinnen-skijaliste-za-pamcenje/

Nove objave