Travel AdvisorTravel Advisor

Sova nas generacijama uči stranim jezicima

Želite naučiti kako naručiti hranu u Italiji, kako se kaže sendvič na francuskom, doviđenja na njemačkom, kako kupiti odjeću u Španjolskoj, …?

Sova je prepoznati brend

je najprepoznatljivija i najkvalitetnija škola za strane jezike na tržištu koja već godinama ide ukorak s najnovijim trendovima suvremenih metoda u nastavi. Cilj je biti i ostati škola za sve generacije – od djece, roditelja i poslovnih ljudi do baka i djedova.

Sova nudi engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski, hrvatski i ruski.

Upisi za odrasle su krenuli – popis lokacija možete pronaći na linku https://sova.hr/

Sova je visoko kvalitetna škola stranih jezika koja ima vrhunsku kvalitetu predavača, rade s najnovijim izdanjima knjiga te su usklađeni s CEF-om. Usto tu je i suradnja s međunarodnim ustanovama kao što su Sveučilište Cambridge, Pearson, LCCI Londonska gospodarska komora, Goethe Institut…

Polaganje međunarodnih ispita

Sova ujedno organizira pripreme za polaganje međunarodnih ispita te omogućuje relevantnu potvrdu o znanju jezika, za potrebe zapošljavanja ili poslovnog napredovanja.

Rad s polaznicima uključuje mogućnost tečaja ‘po vlastitoj mjeri’ te stvaranje kreativne i ugodne atmosfere tijekom rada. Ključan je i stalni rad na podizanju svijesti o bogatstvu raznih kultura jezika koje učimo. Taj pristup idealan je za putnike te one koji se žele konstantno razvijati.

Bitno je naglasiti praćenje napretka kroz rad te povratnu informaciju kako bi svi bili zadovoljni te uistinu naučili jezik po želji.

Također, za kvalitetu rada bitni su i profesori, koji se kontinuirano metodički i lingvistički stručno usavršavaju. U Sovi pratimo rad ne samo polaznika, već i profesora koji moraju zadovoljiti najviše standarde rada.

Idealni tečajevi za poslovne ljude

Tečajevi su idealni za poslovne ljude kojima treba usavršavanje u sektoru u kojemu rade, ali i osobama koji naprosto žele otkriti ljepotu novog jezika.

Sova surađuje i s brojnim ustanovama za koje organizira lingvističke ili metodičke seminare. Škola stranih jezika Sova ujedno prevodi za velike medijske tvrtke, filmove, knjige te razne tekstove.

Verificirani programi učenja stranih jezika podijeljeni su prema CEF-u (Common European Framework of Reference: Learning, Teaching, Assessment/Zajednički europski referentni okvir za jezike: učenje, podučavanje, vrednovanje) na: 6 stupnjeva (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) i 10 modula (A1.1, A2.1, B1.1, B1.2, B1.3, B2.1, C1.1, C1.2, C1.3 i C2.1).

Više o našim tečajevima: https://sova.hr/opis-tecajeva/

Upis je moguć na referadi škole, Varšavska 14 ili online na https://sova.hr/online-upisi/

Provjerite predznanje online na https://sova.hr/online-upisi/testiraj-predznanje/

Svjedočanstva polaznika

”Iz profesionalnih i osobnih razloga odlučio sam upisati francuski jezik te sam se bacio u potragu za školom stranih jezika koja bi ispunila moja očekivanja kvalitete i uvjeta nastave, angažiranosti i znanja profesora, ali i cijene. U toj potrazi naišao sam na Sovu, a mogu reći kako je škola ispunila sva moja očekivanja! Iako mi se jezik u početku činio izazovnim, zahvaljujući profesorici Nikolini, mislim da sam uspješno i s lakoćom upoznao francuski jezik, ali dobio i dodatnu motivaciju da nastavim s učenjem!”
Dominik Lj, 24
”Ja za školu stranih jezika Sova imam samo riječi hvale.Pohađam tečaj francuskog jezika kod profesorice Nikoline Gavrilović koju moram posebno nahvaliti.Ona je divna profesorica,kreativna, zanimljiva i jako strpljiva uz koju smo zaista puno naučili.Preporučam Sovu za sve one koji žele dobro naučiti strani jezik uz kvalitetne profesore i ljubazne djelatnike.”
Dragana I, 39
“Izvanredna atmosfera, aktivno sudjelovanje svih polaznika, prilagođavanje svim upitima polaznika, bogatstvo vokabulara, puno komunikacije i vježbi, sve pohvale profesorici i trudu uloženom u približavanje gradiva i objašnjenja na naše stalne upite. Uz stalno aktivno sudjelovanje na satu vidljiv mi je napredak u razumijevanju jezika i u samom govoru, jako sam zadovoljna.”
Ines D, 60

Travel Advisor – lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištimaSavjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Previous articleOktoberfest je najveća zabava u Europi
Next articleKako biti dobar turist?