Search
Close this search box.

Sve više žena putuje u potrazi za sexom

Autor članka:
Podijeli:
Trend u svijetu je da sve više žena putuje tražeći sex u drugim zemljama.
Nekad tradicionalno „muške“ destinacije poput Kube i Kariba općenito, te nekih zemlja Afrike postaju privlačnije ženama. Ženski sex turizam je postao trend.

Stereotip objašnjava da su to uglavnom Europljanke srednjih godinama, no trend pokazuje drugačije. Sve je više mladih žena koji ne mogu ili se ne usude kod kuće u svojim sredinama javno pokazati svoje sklonosti prema istom spolu.

Ženski sex turizam

Sjećam se prizora od prije desetak godina na plaži u Dominikanskoj Republici. Nekoliko dobro držećih Njemica je na ležaljkama uz bazen promatralo mlade dečke kako se prešetavaju na plaži. Moram priznati da su bili zgodni, nabildani, u prekratkim hlačicama, tako da se sve dobro moglo vidjeti. Ubrzo su jedna po jedna izabrale svoje partnere i nestale u sobama. Navečer je veselo društvo, dečki i dalje bez majica, u obližnjem beach baru proslavljalo nova poznanstva na svačije zadovoljstvo.

Ženski sex turizam

U siromašnim zemljama prodaja vlastitog tijela za tuđi užitak vrlo je uobičajena pojava. Kako žene, tako i muškarci poboljšavaju turističku ponudu. Nekad su i kod nas u Hrvatskoj bili nadaleko poznati galebovi, pa čak postoji i spomenik u Makarskoj. Od kad je porasao standard života i pojavio se internet  toga više nema.

Danas mnogi mladi muškarci radije bulje u društvene mreže i prate tuđe živote umjesto da nešto učine na proširenju turističke ponude. Srećom po dame koje izdašno plaćaju usluge, u nekim zemljama trećeg svijeta ponuda je vrlo bogata. Ne samo muškaraca, nego i žena koje su spremne za novčanu naknadu i poklone leći krevet sa ženama.

Ženski sex turizam

U Tajlandu koji je dugi niz godina bio na glasu kao raj za sex turizam sve je više žena koje traže žene. Priče su im uvijek iste. Iako izgledaju mlado, one su u srednjim dvadesetim. Imaju barem jedno dijete i partner ih je napustio. Stranci su ljubazniji i bolji prema njima nego domaći i nemaju ništa protiv tako zaraditi novac za puko preživljavanje. Novac uglavnom šalju kući na selo obitelji koja čuva njihovo dijete. Osjeti se da se mijenja trend i da sve manje muškaraca traži njihove usluge pa su se okrenule ženama. Čemu se ograničiti na jedan spol kad je ovako ponuda dvostruko veća.

Ženski sex turizam

Za razliku od Tajlanda, gdje je kontakt manje više direktan i ne uključuje svodnike, na Karibima je drugačije i treba se paziti „jienterosa“ koji su poznati po napadima na turiste u mračnim ulicama Havane i Santo Dominga. Žene su tu u jednakoj poziciji kao i muškarci pa je preporučljivo ne izlaziti iz sigurnosti hotela u takve izlete.

Najbolje zemlje za sex turizam:

Karibi: Kuba, Dominikanska Republika, Jamajka, Barbados i Puerto Rico.

Jugoistočna Azija: Tajland, Kambodža i Filipini

Mediteran: Tunis, Egipat, Maroko, Turska

Afrika: Gambija, Senegal, Kenija, Nigerija

Europa: Grčka, Španjolska, Portugal, Italija

Brazil i Meksiko

Ženski sex turizam

Na kraju treba imati na umu da većina onih koji prodaju svoje tijelo živi od toga, bolje rečeno preživljava. Sex ima nisku cijenu i vrijednost i od toga se u siromašnim zemljama gdje je i ponuda velika sigurno ne može obogatiti. Koristeći njihove usluge se pomaže lokalnoj ekonomiji, majci da kupi hranu za njeno dijete, te se smanjuje stopa kriminala. Muškarci ili žene koje se upuštaju u takve aktivnosti moraju to htjeti svojevoljno, a ne kao seksualno roblje u rukama svodnika i vlasnika javnih kuća.

Ženski sex turizam

Bilo kakvo iskorištavanje djece u te svrhe je ne samo nedopustivo i  kažnjivo nego i moralno nakaradno. Postoje milijuni odraslih ljudi koji se bave pružanjem seksualnih usluga iz vlastitog izbora. Svđalo se to nekom ili ne, sex je i dalje prodatljiva roba i najstariji zanat svijeta.

Travel Advisor – putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Sex turizam – putovanja o kojima se ne priča, a mnogi na njih idu

Postoji li aviokompanija koja dozvoljava sex u avionu?

https://www.travel-advisor.eu/amsterdam-2/

Nove objave