Viceroy Snowmass, luksuzni skijaški resort u blizini Aspena

Autor članka:
Podijeli:

Luksuzni skijaški resort Viceroy Snowmass u blizini Aspena tijekom cijele godine nudi užitak u planinskim avanturama i ističe se modernim šarmom.

Ovo prekrasno mjesto u neposrednoj blizini Aspena u središtu je sela Snowmass Base. Posjetite ovaj sofisticirani hotel i zadovoljite svoja osjetila atmosferom i luksuzom koji nude svi Viceroy resorti, od Kariba do Kalifornije. Uvjerit ćete se da ovaj u Koloradu ni malo ne zastoja svojom ponudom.

Gdje spavati u Snowmassu

Savršeno mjesto za parove, obitelji ili odmor s društvom, bilo da se radi o zimi i skijaškom putovanju, ili želite uživati u onome što planina nudi u toplijim mjesecima. Osim ponude aktivnosti vezane za planinu ovdje ćete uživati i u vrhunskoj gastro ponudi, zabavi, wellnessu i otvorenom grijanom bazenu koji je gostima na raspolaganju tijekom cijele godine. Viceroy Snowmass idealno je mjesto za bijeg od gradskog života u bilo koje doba godine.

Od skijanja, bordanja, klizanja sanjkanja zimi do planinarenja, šetnji, ribolova, jahanja, festivala i koncerata u ostala godišnja doba, bezbroj je mogućnosti za ovdje provesti lijep i aktivan godišnji odmor, koje god godišnje doba bilo vaš izbor.

Gdje spavati u Snowmassu

U resortu se nalazi tri restorana, možete birati jeste li za formalni obrok na finom mjestu ili je trenutak za prezalogajiti nešto na brzinu. Što god da odabere bit će izvrsno. U sva tri restorana na meniju su uvijek friške, sezonske namirnice iz regije u kojoj se resort nalazi.

Wellness na 7000 metara kvadratnih dizajnirao je Jean Michel-Gathy. U ponudi je veliki broj raznolikih tretmana kojima ćete preporoditi duh i tijelo. Spa je opremljenim bazenima, vodopadom i velikom sobom za relaksaciju. Za one željne vježbanja tu je i fitness centar koji se smjestio na 3 katu hotela.

Viceroy Snowmass, na samo nekoliko minuta od Aspena je luksuzni skijaški hotel uz skijalište Aspen Snowmass. Nudi jedinstven osjećaj boravka u hotelu visoke kategorije i modernom kombiniranog s tradicionalnim, te će vaš boravaka svakim detaljom učiniti nezaboravnim.

Gdje spavati u Snowmassu

Svaka od luksuznih soba i apartmana mjesto je na kom ćete osjetiti svo blještavilo skijanja u Aspenu. Pogled na planine Colorada koji oduzima dah, elegantno opremljene sobe, moderno dekorirani interijeri, te potpuno opremljene kuhinje u sobama, sve je ovdje u službi zadovoljavanja želja i najzahtjevnijih gostiju.

Posjetite naš YouTube kanal

Travel Advisorhoteli

 

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

https://www.travel-advisor.eu/influenceri-nova-snaga-hotelskog-marketinga/

https://www.travel-advisor.eu/vail-resorts/

 

 

Nove objave