Zašto je Aminess Maravea Camping Resort mjesto iz kojeg ne želim otići_

Autor članka:
Podijeli:

Kamp superlativa ove je godine dobio prestižnu nagradu

njemačkog automobilskog kluba ADAC. Aminess Maravea Camping Resort je dobitnik glavne nagrade u kategoriji Digitalisation & Online Marketing za postignuća i iskorak na području digitalizacije, online marketinga i općenito za ulaganje i praćenje trendova na svim online platformama, što je prepoznato od strane stručnog ADAC žirija. Dobitnik je nagrade za Najbolji veliki kamp i Kamp godine u Hrvatskoj, se nalazi samo četiri kilometra od Novigrada na zapadnoj obali istarskog poluotoka uz more. Direktorica Đuliana Marunica Krulčić kaže:

Kamp ili resort

Sve nam to govori o kakvom se kampu radi, no onog momenta kada sam prošao kroz ulazna vrata ostao sam, blago rečeno, zapanjen. Istina, nisam dugo bio u kampu, a u sjećanju mi ostao vojnički šator i šljunak u nekom davnom kampu kojeg sam pohodio prije puno, puno godina.
Aminess Maravea nije samo kamp nego je resort u pravom smislu riječi. Tematski je podijeljen na nekoliko različitih površina s kućicama koje su različite po sadržajima i lokaciji. Boris nas je vozio električnim golf kartom što govori koliko je kamp veli. Prvo smo posjetili dio koji je tematski namijenjen djeci i roditeljima koje dovedu u pratnji.

Miramì Family Village

Kamp za djecu

je selo za odmor potpuno prilagođeno djeci. Ukupno je u ponudi 92 kućice obojene u vesele boje s neizbježnim simbolom hobotnice na svakoj od njih.
Ovdje će posebno trenirani edukatori vašoj djeci pružiti zabavna i poticajna iskustva. Bilo da je vaše dijete očarano robotikom, neobičnim kukcima ili prirodnim fenomenima, u Miramì Family Villageu imat će poligon za istraživanje i izvođenje pokusa vlastitim ručicama. Uostalom, ima li boljeg načina za buđenje ljubavi prema znanosti? U sredini ovog dijela se nalaze bazeni za djecu.

Amber Sea Luxury Village

Aminess Maravea Camping Resort

Odmah pored je, meni, najljepši dio kampa u kojem bi svakako želio provesti koji dan. Amber Sea Luxury Village je zapravo red luksuznih kućica u prvom redu do mora. Samo se zamislite se dok sjedite na terasi, a jedino što se nalazi između zalazećeg sunca i vas je čaša hladnog Gin Tonica ili limunade. Savršeno mjesto za romantične zalaske, ali i za kupanje. Od kreveta do mora je doslovno pet metara tako da je idealno mjesto za sve koji žele biti u moru odmah nakon buđenja ili čitav dan provesti u hladu terase. Ovaj dio kampa se ne napušta lako. U prilog tome ide i aplikacija s kojom se putem Qr koda naručuje hrana iz obližnjeg restorana te poseban kaslić u kojem se ostavljaju narudžbe za svježe pecivo. Da, kamp ima i svoju pekaru u kojoj se svaki dan paku slasni kruhovi i peciva.

 

Istrian Premium Village

je dio kampa u kojem mobilne kućice, uređene s kamenim fasadama, vjerno pokazuju kako izgledaju sela u unutrašnjosti. Smještene su uglavnom u šumovitom dijelu kampa nešto dalje od bazena i mora. Mir i tišina je glavna odlika ovog dijela tako da je idealan za sve koji žele odmoriti daleko od buke. U blizini je vrt u kojem se slobodno može ubrati zrelo povrće.

Aminess Maravea Camping Resort

Mediterranean Premium Village

je također posebna tematska cjelina. Iz ovog se dijela kampa šire opojni mirisi lavande, ružmarina i smokava, a iz njega se pruža pogled na beskrajne vinograde. Kućice su zaštićene hladovinom hrastove šume, a prozirno more i obližnja 2 bazena savršena prilika za ljetno osvježenje.

Istrian village

Relax Premium Village se nalazi u najmirnijem dijelu kampa, također u šumovitom predjelu u kojem ima mnogo hlada.

Bogata ponuda aktivnosti

Kad pogledate što se sve nudi u kampu jasno je jedno: Iz ovog mjesta se teško izlazi jer je ponuda toliko bogata da je teško smisliti nešto čega nema.
Plaže su popločene ili prirodne, Posebno je plaža za kućne ljubimce. Svaki dio kampa ima svoje bazene. Novi je centar Loop. Kompleks bazena (602 m²) s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, za sve goste našeg kampa Plaže su opremljene tuševima, a na njima se nalazi bar i restoran.

Ponuda vodenih sportova sadrži najam kajaka, pedalina i vodenih skutera.
Važan dio ponude je organizacija različitih aktivnosti te animatori koji se brinu da gostima ne bude dosadno. Ako ste za aktivni odmor onda je Aminess Maravea Camping Resort pravo mjesto za vas. Pogledajte što se sve nudi:
sportski turniri
bike kutak i biciklističke ture
vodeni sportovi – najam kajaka, pedalina i vodenih skutera
dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle (01.07.-31.08.)
Miramì Mini klub (djeca 4-8 god.), Teen room (12-18 god.)
edukativno-kreativne radionice
aerobika
show program
vodeni park Istralandia (prodaja karata na recepciji ili kod Conciergea)
nogometno igralište (s prirodnom i umjetnom travom)
igrališta za tenis, odbojku na pijesku i mini-golf
multifunkcionalno sportsko igralište za nogomet, košarku i rukomet
teen room s lounge zonom

recepcija kampa

Sad je jasno, baš kao što je i meni bilo, da želim doći u ovaj kamp, unajmiti kućicu te ostati više dana uživajući i otkrivajući raznoliku ponudu. Možda čak nađem vremena da odem do četiri kilometra udaljenog Novigrada koji mi je jedan od najljepših gradića u Istri. Aminess Maravea Camping Resort je “place to be”.

Travel Advisor – Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave