Travel AdvisorTravel Advisor

5 toplih destinacija za zimski odmor

Već vas je strah zime i niskih temperatura? Donosimo 5 toplih destinacija za zimski odmor.

Key West

Florida je jedno od najpopularnijih dredišta za ljubitelje zimskih odmora u Americi i to s razlogom. Uz obale Atlantika i Meksičkog zaljeva, vrijeme je divno, a obala prekrivena neodoljivim plažama.

Havana

Jednom kada stignete na Kubu, trebat će vam piće dobrodošlice. Budite poput Hemingwaya i krenite do bara. U studenom počinje sušna sezona na Karibima i Kubi. Uragani su uglavnom protutnjali karipskim morem pa dolazi vrijeme s puno sunca i plavog neba. Havana je vrlo privlačan grad usprkos tome što je zapušten pa ga vole zvati „Najljepši zapušteni grad svijeta“.

Martinique

Martinique – zeleni otok na Karibima , prepun tropskih vrtova, polja banana i životinja. Idealan je za jedrenje a ako i ronite, tu ćete naići na divne koralje i zanimljivi podvodni svijet.

Cartagena

Južna Amerika ima mnoštvo dragulja, a Cartagena u Kolumbiji je definitivno jedna od najcijenjenijih. Grad predivne obale, atraktivne arhitekture, cool umjetničkih galerija i još mnogo toga. Provedite dane u Cartageni razgledajući šarene građevine, kaldrme i velike plaže.

Negril

Jamajka. Savršen pijesak, prizori kao s razglednica, mir i jednostavan pristup životu čine Jamajku idealnom za odmor. Posebno kada je u Europi zima. Negril, miran gradić na obali otoka, osamljen na zapadu, mogao bi biti idealan ovogodišnji odabir za zimsli odmor ako se odlučite za Jamajiku.

Travel Advisor – putovanja

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Previous articleMiami je grad koji živi umjetnost i dekadenciju
Next articleTakozvani osmi kontinent Madagaskar: Zemlja lemura, skupih parfema i morskih pasa