Search
Close this search box.

Boravili smo u najspektakularnijem hotelu u Hrvatskoj

Autor članka:
Podijeli:
Najnoviji hotel u Rovinju zaista je spektakularan. Savršeno uklopljen u okolis gotovo se ne može vidjeti iz grada.

novi hotel u Rovinju

Drveće koje se nalazilo i prije ispred starog hotela Park je preživjelo i danas je simbol brige za okoliš i očuvanje prirode. Veiki dio soba ima vrt koji se pruža između terase i pogleda na Rovinj. Neke sobe imaju i svoje bazene.

Pogled iz glavnog predvorja i soba izgleda kao razglednica. Sjedi vam se uz bazen ili na terasi sobe satima kako bi gledali Rovinj čije se boje mijenjaju  kroz doba dana. Bazeni, ulazni lobi i recepcija, restorani i kongresne dvorane su na najvišoj etaži, a sobe na nižim razinama.

novi hotel u Rovinju

Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suita, ukupnog kapaciteta 500 gostiju.

novi hotel u Rovinju

U hotelu je najveći i najluksuzniji spa&wellnes centar u Istri. Àlbaro Spa&Wellness prostire se na 3.800 kvadratnih metara unutrašnjeg i vanjskog prostora na dvije etaže, uključujući i prostor s tri vanjska bazena na vrhu hotela.

novi hotel u Rovinju

Šest je restorana u hotelu. Najluksuzniji signature restoran je Cap Aureo, sa spektakularnim pogledom na grad i marinu. Vjerujem da će uskoro dostići Michelinovu zvijezdicu. Ono što smo probali zaslužuje epitet kao i sam hotel: spektakularno.

novi hotel u Rovinju

Tu je i pet drugih : Viva Eufemia Lobby Bar nudi najveći izbor šampanjaca u Hrvatskoj. Cissa Pool Bar pored bazena je mjesto za ležerno druženje uz bazen. Smješten na bazenu pored teretane, nudi zdrave zalogaje i tipična ljetna jela, koktele, sokove i smoothije. Glavni restoran je Laurel & Berry u kojem je i doručak.

novi hotel u Rovinju

Maistra je promišljeno sa svojim hotelima stvorila brand od Rovinja kao prestižne destinacije ne samo na Jadranu nego i na Mediteranu. Ovoga časa mi ne pada na pamet niti jedno mjesto pored kojeg se na tako malom prostoru nalaze čak četiri vrhunska hotela kao u Rovinju. Na kraju mogu samo zaključiti: svaka čast.

Travel Advisor – Lifesytle

Posjetite naš YouTube kanal.

https://www.travel-advisor.eu/influenceri-nova-snaga-hotelskog-marketinga/

https://www.travel-advisor.eu/hotel-kom-nije-odolio-ni-james-bond/

Kako rezervirati najpovoljniji hotel ?

Nove objave