Travel AdvisorTravel Advisor

Boravili smo u najspektakularnijem hotelu u Hrvatskoj

Najnoviji hotel u Rovinju zaista je spektakularan. Savršeno uklopljen u okolis gotovo se ne može vidjeti iz grada.

Drveće koje se nalazilo i prije ispred starog hotela Park je preživjelo i danas je simbol brige za okoliš i očuvanje prirode. Veiki dio soba ima vrt koji se pruža između terase i pogleda na Rovinj. Neke sobe imaju i svoje bazene.

Pogled iz glavnog predvorja i soba izgleda kao razglednica. Sjedi vam se uz bazen ili na terasi sobe satima kako bi gledali Rovinj čije se boje mijenjaju  kroz doba dana. Bazeni, ulazni lobi i recepcija, restorani i kongresne dvorane su na najvišoj etaži, a sobe na nižim razinama.

Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije 5 zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije. Na šest etaža raspoređene su 193 sobe i 16 suita, ukupnog kapaciteta 500 gostiju.

U hotelu je najveći i najluksuzniji spa&wellnes centar u Istri. Àlbaro Spa&Wellness prostire se na 3.800 kvadratnih metara unutrašnjeg i vanjskog prostora na dvije etaže, uključujući i prostor s tri vanjska bazena na vrhu hotela.

Šest je restorana u hotelu. Najluksuzniji signature restoran je Cap Aureo, sa spektakularnim pogledom na grad i marinu. Vjerujem da će uskoro dostići Michelinovu zvijezdicu. Ono što smo probali zaslužuje epitet kao i sam hotel: spektakularno.

Tu je i pet drugih : Viva Eufemia Lobby Bar nudi najveći izbor šampanjaca u Hrvatskoj. Cissa Pool Bar pored bazena je mjesto za ležerno druženje uz bazen. Smješten na bazenu pored teretane, nudi zdrave zalogaje i tipična ljetna jela, koktele, sokove i smoothije. Glavni restoran je Laurel & Berry u kojem je i doručak.

Maistra je promišljeno sa svojim hotelima stvorila brand od Rovinja kao prestižne destinacije ne samo na Jadranu nego i na Mediteranu. Ovoga časa mi ne pada na pamet niti jedno mjesto pored kojeg se na tako malom prostoru nalaze čak četiri vrhunska hotela kao u Rovinju. Na kraju mogu samo zaključiti: svaka čast.

Travel Advisor – Lifesytle

Posjetite naš YouTube kanal.

Influenceri – nova snaga hotelskog marketinga

Hotel kom nije odolio ni Bond, James Bond!

Kako rezervirati najpovoljniji hotel ?

Previous articleJahanje u NP Torres del Paine – ostavreni san
Next articleKako najbolje iskoristiti Paris Museum pass