Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel

Autor članka:
Podijeli:

Istočni Tirol prirodni je raj na jugu Tirola. Novi Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel smjestio se u središtu ove prekrasne planinske regije u malom mjestu Kals. Planinski resort na skijaškim stazama iznad mjesta Kals kod Nacionalnog Parka Hohe Tauern idealno je mjesto za relaksaciju i odmor.

Komfor i avantura, spoj moderno i tradicionalnog, turistička ponuda i nacionalni park nude potpuno novi i drugačiji užitak i iskustvo odmora gostima koji ovaj resort odaberu za provesti odmor.

Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel

U ponudi hotela možete birati vrstu smještaja po vlastitim željama i mogućnostima. U ponudi su superior hotelske sobe, ali i privatni bungalovi. Što god da odaberete užitak boravka u maksimalnom komforu je zagarantiran.

Hotel se izuzetno lijepo uklopio u prekrasnu prirodu koja ga okružuje ne narušavajući je ni najmanje. Sve smještajne jedinice, prozori i terase imaju savršen pogled i cjelina su sa prirodnim okruženjem. Prirodne boje i materijali dominiraju i interijerom hotela te ga čine još ugodnijim za boravak gostima željnim relaksacije i sljubljivanja s prirodom.

Nadmorska visina od 1350 m već sama po sebi ima izvrstan učinak na stanje tijela i duha. A nove perspektive koje se otvaraju dok se baviti nekom od aktivnosti na otvorenim pravi su izbor za bijeg od užurbane svakodnevice.

Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel

U hotelskom restoranu uživat ćete u modernoj laganoj i nagrađivanoj kuhinji. Kombinacija tirolske kuhinje s mediteranskim i azijskim utjecajem pravi je užitak za gurmane. Svakom detalju je posvećena velika pažnja, pažljivo se biraju najbolje namirnice te vaš čeka nevjerojatna eksplozija okusa.

Vinski podrum bogat je vinima iz cijelog svijeta, pa se za svako jelo lako pronađe odgovarajuća kapljica.

Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel

Fitness center, soba za penjanje, masaže, spai beauty tretmani u Gradonna**** Spa na  3,000 m2 otkrit će vam posve novu razinu brige o sebi i relaksacije.

Kinder Club’s vašu djecu u svim godišnjim dobima oduševit će animacijom i zabavom i njihov odmor učiniti nezaboravnim. Animatori će se pobrinuti da vaša djeca budu što više u prirodi i aktivna, ali im i omogućiti kvalitetno prevedeno vrijeme bez obzira na vremenske prilike.Iz dječjeg kluba postoji direktan izlaz na dječje staze što je vrlo praktično.

Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel

Ovdje ćete naći idealnu kombinaciju prirode, sporta, wellness i spa užitka kakvu ni jedno drugo mjesto u Tirolu ne nudi. Potvrđeno je to i prestižnim nagradama koje je resort dobio, Green Luxury Award za luksuzne hotele koji posebno brinu o prirodi magazina Travel & Lifestyle, te je rangiran u 100 najljepših europskih hotela  na popisu Geo Saison.

 

Gradonna**** Mountain Resort Châlets & Hotel

Travel AdvisorVideo

Posjetite naš YouTube kanal.

Kava s pogledom na Grossglockner

 

https://www.travel-advisor.eu/influenceri-nova-snaga-hotelskog-marketinga/

Kako rezervirati najpovoljniji hotel ?

 

Nove objave