Hotel Patra Resorts & Villas Bali

Autor članka:
Podijeli:

Hotel Patra Resort & Villas je jedna od najboljih opcija za boravak na otoku Bali, Indonezija. Hotel se nalazi blizu aerodroma, no osim ponekad na bazenu, se avioni ne čuju. To što je blizu aerodroma ima velike prednosti jer goste štedi od dugotrajnih transfera kroz već legendarnu prometnu gužvu na Baliju.

Hotel Patra Resorts & Villas Bali

Dobra strana lokacije je i da se nalazi uz more, što većina hotela na Baliju nije, te da je blizu Kute. Blizu, a opet dovoljno daleko od gužvi šoping centara, restorana i klubova. Desetak minuta ugodne šetnje uz more je dovoljno kako bi došli do početka zone zabave u Kuti. Put je osvijetljen i noću tako da je ponuda restorana i trgovina lako dostupna.

Hotel Patra Resorts & Villas Bali

U samom se hotelu nalazi četiri restorana. S obzirom na to da je orijentacija hotela prema zapadu iz restorana se mogu iz prvog reda doživjeti neki od najljepših zalazaka sunca na svijetu. Dva bazena su toliko lijepi i dobri da gosti ne pomišljaju kupati se na pješčanoj plaži. Udobne ležaljke, suncobrani i ponuda koktela i sokova čini odmor uz bazen vrlo udobnim. Oko bazena nije nikad gužva jer mnogi gosti odlaze na dnevne izlete po otoku pa se lako nađe mjesta pod suncobranima.

Hotel Patra Resorts & Villas Bali

Sobe su vrlo udobne. Čitavo područje resorta je desetak hektara. Sobe su u samostalnim kućama po četiri ili šest smještene u predivnom parku. Neke su daleko i stotinjak metara od sale za doručak i bazena pa je lijepo prošetati kroz okoliš koji je uređen poput najljepšeg tropskog parka.

Hotel Patra Resorts & Villas Bali

U sklopu hotela se nalazi i dobar Spa s bogatom ponudom masaža i kozmetičkih tretmana.
Osoblje hotela je izuzetno ljubazno i spremno pomoći. Ako se gosti ne žele šetati po njih dolazi električno vozilo koje i prijevozi prtljagu. Transfer s i do aerodroma je dio ponude. Poznata balinežanska gostoljubivost je u hotelu Patra na najvišem nivou.

Hotel Patra Resorts & Villas Bali

U hotelu sam boravio dva puta i preporučio bi ga obiteljima s djecom te onima kojima je boravak u Kuti dio kružne ture po otoku. Nakon dugih letova nema boljeg rješenja za baciti se u bazen za manje od dva sata po slijetanju aviona.

Travel AdvisorVideo

Posjetite naš YouTube kanal.

Par sati u Dohi s Igorom

https://www.travel-advisor.eu/baloni-u-kapadokiji/

 

Promet u Saigonu

 

Nove objave