Istanbul na portalu Travel Advisor

Autor članka:
Podijeli:

Istanbul na portalu Travel Advisor

Istanbul, jedino od turističkih odredišta na svijetu, smješteno na dva kontinenta, Europi i Aziji.

Nakon što su ukinute vize za Hrvatske građane, Istanbul i Turska postaju još atraktivniji.

Nastanjen je najmanje 5 000 godina, a bio je glavni grad dva najveća carstava svijeta – Bizantskog i Osmanskog. Svaki kamen prožet je poviješću, grad je lijep, šaren i vibrantan, pa i ne čudi što su pitanja na temu Istanbula na FB grupi savjetnik za putovanja svakodnevna i najbrojinija.

Istanbul na portalu Travel Advisor

O Istanbulu je na portalu Travel Advisor objavljeno više članaka i reportaža putnika, ali i  savjeta o tome kako se dobro provesti, što jesti i što sve vidjeti u ovom čarobnom gradu.

Kad se vratite s puta podijelite svoja iskustva s nama kako bi svi zainteresirani pročitali vaša iskustva i našli upute koje će uljepšati njihovo putovanje.

Istanbul na portalu Travel Advisor

Na portalu Travel Advisor se nalazi više od 1.500 tekstova o gotovo svakom poznatijem gradu, ljetovalištu ili skijalištu.

Na četiri jezika: Hrvatskom, Srpskom, Makedonskom i Engleskom. Vodeči turistički medij u regiji preporučuje svoje grupe na Facebooku Savjetnik za putovanja Travel Advisor, Savjetnik za putovanja Europom i Putujmo zajedno. Samo je jedan original, sve ostalo su kopije.

Istanbul na portalu Travel Advisor :

Gastro meka na Bosporu

Što vidjeti za dva dana?

Što treba znati prije prvog posjeta Istanbulu?

Posjetite i pretplatite se na naš YouTube kanal.

Instagram: travel_advisory i savjetnikzaputovanja , #savjetnik_za_putovanja , #travel_advisor

 

Nove objave