Kako najbrže naučiti strani jezik ?

Autor članka:
Podijeli:

Učenje stranih jezika u inozemstvu

Kako najbrže naučiti strani jezik ?

Naučite strani jezik na godišnjem odmoru!

Zasigurno jedan od najučinkovitijih i najboljih načina učenja stranog jezika je putovanje u zemlju čiji jezik želite naučiti. Učenje jezika boravkom u matičnoj zemlji donosi najuspješnije  i najbrže rezultate  jer uz jezik naučite običaje i kulturu te zemlje.

Turistička agencija A La Carte Travel  specijalizirana je za tailor made programe – po mjeri svakog klijenta i programe učenja stranih jezika u inozemstvu provodi više od 20 godina.

Učenje stranog jezika na ovaj način je apsolutno vrijedno uloženog vremena, truda i novaca –  otvaranje vrata u svijet rezultat je od neizmjerne vrijednosti.

A La Carte Travel nudi vam veliki izbor škola i tečajeva stranih jezika u inozemstvu na kojima ćete uz pomoć profesora koji su izvorni govornici ostvariti željene rezultate, proširiti horizonte, a najviše postići sigurnost i slobodu u komunikaciji na stanom jeziku.

Kako najbrže naučiti strani jezik

Mlađi polaznici tečajeva jezika u inozemstvu (od 11 do 18 godina) putovati mogu u grupi do najviše 15 polaznika (prosjek je 10).

Prednost grupnog odlaska na tečaj stranog jezika u inozemstvo je ta što polaznik ne putuje sama već je u pratnji grupe pratitelj  – najčešće profesor stranog jezika koji boravi u campusu sa grupom i na raspolaganju je polaznicima 0-24, te polaznici tijekom boravka u školi stvaraju duboka prijateljstva.

Već nakon samo par dana  govoriti ćete na stranom jeziku i uspjet će iznijeti nagomilano znanje koje su stekli ovdje u školama  – odnosno progovorit ćete strani jezik ali i početi će razmišljati na jeziku zemlje u kojoj boravite i čiji jezik učite.

Kako najbrže naučiti strani jezik

Tečajevi traju 2 tjedna, a mjesta na koja možete otputovati i učiti izvorni jezik su London, Brighton, Berlin i Beč. Osim nastave i smještaja u sklopu programa organizirane su brojene vannastavne aktivnosti i izleti susjedne gradove.

Za one koji su željni učiti engleski ili francuski u kombinaciji sa avanturističkim programom ili pak kombinirati učenje engleskog  ili francuskog jezika sa treniranjem tenisa, preporuča se Village Camps u Švicarskoj i Austriji. Tečaj je predviđen za djecu od 7 do 17 godina. U Village Camps u ponudi imaju VC-STEM Robotics – za polaznike 10-17 godina u mjestu Leysin. Polaznici su smješteni u kamp po izboru, ovisno o destinaciji i dodatnoj aktivnosti koju preferiraju, te su okruženi mladima iz cijelog svijeta.

Trajanje programa može se birati na bazi dva ili četiri tjedna. Ukoliko pak roditelji žele da njihovo dijete usavrši engleski jezik bliže Hrvatskoj, dakle u Austriji preporučamo se jezični ljetni programu engleskog i/ili njemačkog jezika u Salzburgu na American International School.

Uz sve to, agencija nudi i programe razmjene učenika u Americi!

Ova razmjena učenika namijenjena je polaznicima 2. ili 3. razreda srednje škole u Hrvatskoj koji žele usavršiti svoj engleski jezik, upoznati američku kulturu i običaje, te ujedno se pripremiti na studiranje van granica Hrvatske ovim programom mogu završiti 1 razred srednje škole u USA.

Baš kao i stotine dosadašnjih polaznika turističke agencije A La Carte Travel i vi se možete osjećati ugodno u prijateljskoj atmosferi u inozemstvu te doživjeti jedno nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika.

Oduvijek se govorilo – koliko stranih jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš!

Kako najbrže naučiti strani jezik ? Više o tečajevima stranih jezika u inozemstvu i o samoj agenciji A La Carte Travel možete saznati na www.alacartetravel.hr.

Pratite nas i na našim društvenim mrežama

Travel AdvisorLifestyle

 

Kennedy Space Center je najspektakularniji muzej današnjice

10 filmova koji bude želju za putovanjima

Putovanja i horoskop – koja je vaša idealna destinacija?

 

Nove objave