Kako se treba povezivati i surađivati s lokalnim partnerima u stvaranju turističkog proizvoda

Autor članka:
Podijeli:

Kako se treba povezivati i surađivati s lokalnim partnerima u stvaranju turističkog proizvoda

Točno na granici Hrvatske i Slovenije, na obali rijeke Kupe u Beloj krajini, smjestio se BIG BERRY Kolpa Lifestyle Resort – prvi takve vrste u Sloveniji i šire. Sedam luksuznih, modernih mobilnih kućica prostire se na 25.000 m2 otvorenog, prirodom okruženog prostora, gdje je moguće doživjeti pravi luksuz slobode.

Brown Berry Mobile Home

Naizgled, resort se doima jednostavno te odaje dojam da je stvoren s jednom svrhom – ostvarivanje profita kroz najam kućica. Međutim, ovaj jedinstveni turistički koncept u potpunosti je integriran u lokalno, autentično okruženje, te krije cijelu smislenu priču iza sebe. Dio te priče i srž koncepta je povezivanje s okruženjem i suradnja s lokalnim ljudima, te je vjerovanja kako se međusobnim umrežavanjem uistinu može postići puno. Zato je BIG BERRY svojim djelovanjem orijentiran na izgradnju čvrstih, stabilnih odnosa s lokalnim partnerima, koji se prvenstveno temelje na povjerenju i win-win poslovnom modelu. Suradnja i sinergija podiže svaku inovaciju i projekt na neku novu, višu razinu, gdje u konačnici svi ubiru plodove zajedničkog truda i rada.

Welcome Basket

BIG BERRY surađuje s više od 20 lokalnih partnera s kojima je izgradio prisne odnose, te koji pridonose konceptu kroz svoj rad i djelovanje. Upravo oni su ti koji obogaćuju turističku ponudu i pružaju dodanu vrijednost. Oni omogućuju gostima da u svakom trenutku kušaju prirodne i svježe proizvoda lokalnog podrijetla, te im pružaju pravo lokalno iskustvo i priliku da osjete potpunu autentičnost ovoga područja. Zajedničkom promocijom i suradnjom BIG BERRY pokušava podržati rad malih, lokalnih proizvođača, koji su svojim djelovanjem i kvalitetom uistinu vrijedni spomena i širenja riječi.

View with the Canoe

Kroz razne projekte mreža partnera konstantno se širi, dok se kroz organizaciju tematskih događaja BIG BERRY pretvara u središte okupljanja ljudi iz različitih područja, od umjetnosti i dizajna, pa sve do kulinarike i poslovnog svijeta, te tako stvara kanal koji međusobno povezuje istomišljenike koji dijele svoje ideje i započinju suradnju te kreću u stvaranje nečeg novog i inovativnog.

Travel Advisor – Lifesytle

Posjetite naš YouTube kanal.

Velika bobica u Beloj Krajini

Ljubljana je uvijek dobra ideja

https://www.travel-advisor.eu/hotel-kom-nije-odolio-ni-james-bond/

Nove objave