Travel AdvisorTravel Advisor

Najbolji klub na Jadranu ?

Za koji klub bi se moglo tvrditi da je najbolji klub na Jadranu ?
Daleko najpoznatiji klub je Carpe Diem na Hvaru. Poznat među svjetskom elitom, ali i među mnogim drugima. Ljudi dolaze iz čitavog svijeta na Hvar radi dobrog provoda.
Za Carpe Diem se čuje diljem svijeta i ima zašto. Klub je vrhunski organiziran. Radi oko dvije stotine ljudi. Od onih koji se vide poput lijepih plesačica do pomoćnog osoblja. Organiziraniju prijevozi brodicama čitave noći. Restoran je odličan za takvu vrstu lokala. Ponuda pića je kao da je klub negdje na Azurnoj obali. Istina i cijene su takve, no zašto ne. Klub je pun svakog dana i noći. Veliki pogon i veliki posao.

Za razliku od Hvarskih lokala u središtu mjesta, ovaj klub je izdvojen na otoku daleko od stanovnika i gostiju.
Kupanje u predivnoj mirnoj uvali, zalazak sunca i ludi noćni provodi su zaista ponuda koja može zadovoljiti sva svjetska tržišta i sve razmažene goste iz svijeta show businessa.
Carpe Diem Beach Club je zaista najbolji klub s najboljom klijentelom na Jadranu.
Prošlog tjedna sam razgovarao s nekima od njih na katamaranu koji u 13,00 vozi prema Splitu. Pričao bi i sviše njih, no većina putnika je spavala. Došli su direktno iz provoda u uvali Stipanska gdje se nalazi Carpe Diem Beach Club. Zaključak je da su znali za klub i da je to bio jedan od najvažnijih motiva za dolazak u Hrvatsku. Neki su doletjeli Easy Jetom iz Velike Britanije, ukrcali se na katamaran i proveli tri dana tulumareći po Hvaru. Neki su bili tjedan dana i skoro svaki dan na kupanju ili noću na tulumarenju u Carpe Diemu.

Kupanje u predivnoj mirnoj uvali, zalazak sunca i ludi noćni provodi su zaista ponuda koja može zadovoljiti sva svjetska tržišta i sve razmažene goste iz svijeta show businessa.
Carpe Diem Beach Club je zaista klub s najboljom klijentelom. Slobodno se može tvrditi da je najbolji klub na Jadranu .

Previous articleJugoistočna Azija – par savjeta za preživljavanje
Next articleBarska rivijera – zašto je vrijedi posjetiti