Travel AdvisorTravel Advisor

Najpopularnije svjetske atrakcije TOP 10

TOP 10 Najpopularnijih svjetskih atrakcija

U Europi se nalaze mnoge najpoznatije svjetske atrakcije. Prema Trip Advisoru deset najboljih atrakcija se nalaze u Europi. Tri od tih deset se nalaze u Italiji. Rimski Koloseum, Vatikanski muzej I Canal Grande u Veneciji. Dvije od tih deset se nalaze u SAD.

1) Koloseum – Rim. Za izbjeći gužve u naprijed kupite ulaznice s vođenom turom na skip-the-line , a za posjetiti dijelove Koloseuma koje nisu otvorene za sve na stranicu special-access ticket.

2) Vatikanski muzej – Rim. Želite li pogledati Sikstinsku kapelu prije drugih? Može I to preko Waking up the Vatican small-group. Želite li vidjeti Papu? I to je moguće preko Papal audience.

3) Kip slobode, New York – želite li izbjeći gužve stignete na prvi ferry I early-access small group će omogućiti istraživanje otoka Ellis I Kipa slobode uz kvalificiranog vodiča.

4) Muzej Louvre, Parizskip the line je mogućnost zaobilaska gužvi koji vodi direktno do najpoznatijih eksponata. U ponudi je još nekoliko zanimljivih opcija. Treasure hunt je zamišljena kao obiteljski lov na blago. Murder mystery experience je na tragu najboljih krimi romana.

5) Eiffel toranj, Pariz – Najbolji je doživljaj svakako Gourmet dinner. Koji uključuje večeru na jednoj od najatraktivnijih lokacija na svijetu ili kupite Priority summit access pass kako bi izbjegli čekanje I otišli direktno na vrh.

6) Basilica de la Sagrada Familia, BarcelonaPriority ticket I Tower entry ticket će pomoći kako bi izbjegli duga čekanja I to vrijeme kvalitetno potrošili negdje drugdje.

7) Golden Gate, San Francisco – najbolji način za pogledati most je da se bukira tura Jail and Sail Cruise. Još bolje je proći most biciklom u trajanju od tri sata – Bike tour.

8) Stonehenge, Engleska – Preko stranice Stonehenge Inner Circle Access se može kupiti ulaznica za unutarnji krug u kojeg inače nema pristupa.

9) Versailles – Palača je poznata po svojoj ljepoti, ali I prema velikim gužvama. Exclusive VIP tura vodi u dijelove gdje se uči o tome kako je dvorska elita živjela.

10) Canal Grane, Venecija. Boat tour traje sat vremena I vodi prema najljepšim vizurama kanala koje se najljepše vide na ovaj način.

Preneseno sa Travel and Leisure.

Travel Advisorlifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

TOP 10 muzeja u Europi

Top 10 gradova koje morate posjetiti u 2019. godini

Otkrivamo mitove i zablude o putovanjima

 

Previous articleKoliko vam je važna sigurnost na putovanju?
Next articleKoji gradovi imaju najviše nebodera ?