Što spakirati za odmor u tropima?

Autor članka:
Podijeli:

 

 

Vrijeme je za putovanja u toplije krajeve

Putovanje može biti stresno, posebno kada se sjetimo pakiranja. Uvijek se dogodi da zaboravimo nešto bitno i bez čega ne možemo, dok spakiramo niz gluposti koje nam nisu potrebne. Kada putujete u tropske zemlje treba posebno paziti da sobom ponesemo sve što bi na destinaciji mogla biti prava investicija. 

Što spakirati za odmor u tropima?

Pri odabiru godišnjeg odmora u tropskoj zemlji, pripremite se za TO da je tamo jako vruće. Čak i zimi, temperatura tijekom dana rijetko padne ispod 25 stupnjeva.

proizvodi za zaštitu od sunca

 

1.Ako ne želite biti crveni kao rak ponesite kremu za sunčanje! 

Krema za sunčanje neizostavan je dio prtljage kada putujemo u sunčane krajeve, a jako često ga zaboravimo ponijeti. Puno je jednostavnije i jeftinije nabaviti kremu za sunčanje kod kuće. Ponesite nekoliko pakiranja, na destinaciji su jako skupe.

 Što spakirati za odmor u tropima?

2.Aloe vera

Čak i ako ste spakirali kremu za sunčanje, velika je vjerojatnost da ćete malo pretjerati da sunčanjem. Ponesite Aloe Veru!

 Što spakirati za odmor u tropima?

3.Lijekove za probavu i protiv otrovanja.

Preparat koji se može kupiti u ljekarnama i koji već postoji niz godina na tržištu. Pripremiti organizam u naprijed kako bi se lakše borio protiv nepoznatih bakterija je važno. Bio-Kult je probiotik s čak 14 različitih sojeva živih kultura mikroorganizama.

Enterosgel je oralna suspenzija indicirana za simptomatsko liječenje akutnog proljeva i kroničnog proljeva povezanog sa sindromom iritabilnog crijeva. Može se kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

4.Sprej ili kremu protiv uboda insekata

U tropskim zemljama, obično vrlo bogato životinjsko carstvo. Razni insekti, komarci, mušice i leptiri sa zadovoljstvom se množe u toploj i vlažnoj klimi. Stoga, nije suvišno spakirati lijek za leteće insekte. Najbolje je uzeti  sprej ili kremu za tijelo protiv uboda insekata.

Na odmor je najvažnije ponijeti dobro raspoloženje.  Neka svi vaši problemi ostanu kod kuće i uživajte u odmoru. Nadamo se da smo vam pomogli rješiti vječno pitanje. Što spakirati za odmor u tropima ?

Travel Advisor – putovanja

Pogledajte naš YouTube kanal.

TOP 5 idealnih destinacija za kraj zime na plaži

 

Obiteljska turneja kroz Jordan

Gdje i kako na Sejšelima?

 

Nove objave