Koji je najljepši otok Vijetnama?

Autor članka:
Podijeli:

Phu Quoc je otok na jugozapadnoj obali Vijetnama. Ima reputaciju jedne od najzanimljivijih azijskih destinacija.

Otok Phu Quoc pravi je tropski raj u Tihom oceanu. Lebdi u tirkiznom moru  Tajlandskog zaljeva  50 kilometara od glavnog grada Vijetnama.

Lijepo ga je posjetiti tijekom cijele godine. Phu Quoc postaje vrlo popularna destinacija zahvaljujući svojim prekrasnim plažama, netaknutoj prirodi, opuštenoj i opuštenoj atmosferi, prijateljskim ljudima i fantastičnom ronjenju i ronjenju. Većina stanovnika posvećena je Nacionalnom parku i zaštiti mora.

Phu Quoc

Phu Quoc je jedino mjesto u Vijetnamu gdje možete uživati u pogledu na sunce koje zalazi u more. Obojen plažama sa bijelim i žutim pjeskom, raskošnim zaljevima i plantažama papra polako se budi iz sna ribarskog otoka i vojne baze i otvara turistima iz cijelog svijeta.  Stanovništvo otoka je izuzetno ljubazno i otvoreno tako da ne postoji trenutak u kom ćete se osjećati neugodno.

Phu Quoc

Lokalna zajednica se najviše se bavi ribolovom i uzgajanjem najrazličitijih vrsta papra. Činjenica da se lokalno stanovništvo bavi ribolovom garantira uijvek svježe morske plodove i ribu. Okusi morske hrane na ovom otoku su zaista nestvarni!

Phu Quoc ima  šumu od preko 37.000 hektara, bijele pješčane plaže, koraljne vrtove na otvorenom moru,veliku raznolikost divljih vrsta pa nije teško vidjeti zašto otok ima veliki turistički potencijal.

Phu Quoc

Dane ćete ovde provoditi na plaži, piti kokosovo mlijeko i jesti svježe voće. Navečer posjetite noćnu tržnicu gdje možete jesti plodove mora koji su ukusni i jeftini. Izvrstan je i rolani sladoled koji se sprema ispred vas s pravim voćem.

Travel Advisor – putovanja.

Posjetite naš YouTube kanal.

Što sam radio dva tjedna u Vijetnamu

9 uobičajenih prevara u jugoistočnoj Aziji – kako ih izbjeći

8 razloga zašto nikada ne treba putovati

Nove objave