Travel AdvisorTravel Advisor

Preparati koje je korisno imati na putu

Ako vam je probava osjetljiva I mogli bi imati problema na putu, najbolje se pripremiti. Ovo su preparati koje je korisno imati.
Srećom i za to postoji rješenje – Bio-Kult. Preparat koji se može kupiti u ljekarnama i koji već postoji niz godina na tržištu. Pripremiti organizam u naprijed kako bi se lakše borio protiv nepoznatih bakterija je važno. Bio-Kult je probiotik s čak 14 različitih sojeva živih kultura mikroorganizama.

Uzeti 1 do 2 kapsule ili vrećice jedanput ili dvaput dnevno uz jelo s nešto tekućine. Sadržaj kapsule može se usipati u hranu ili piće. Žive kulture mikroorganizama u Bio-Kult kapsulama otporne su na želučanu kiselinu. Bio-Kult kapsule koristiti još 2 tjedna nakon prestanka uzimanja antibiotika. Kod putovanja: Tjedan dana prije putovanja uzimati uobičajenu dozu. Tijekom putovanja povećati dozu na 4 kapsule dnevno. Bio-Kult kapsule koristiti još najmanje tjedan dana nakon završetka putovanja. S ovakvom preventivom ne bi trebali imati problema s probavom

Voda i hrana u nekim drugim podnebljima nije uvijek za nas zdrava. Bakterije ili virusi na koje je domaće stanovništvo imuno i neosjetljivo za nas mogu biti jako loši. Najčešći uzrok proljeva je virusna zaraza (rotavirus), ali ga mogu prouzročiti i bakterijske ili parazitne infekcije, alergije na hranu, jako začinjena hrana na koju nismo navikli, psihosomatski procesi, konzumacija alkohola, uzimanje različitih lijekova (najčešće antibiotika) te različite bolesti probavnog sustava. Najbolje je posjetiti liječnika, no to nije uvijek moguće. Stoga je dobro imati Enterosgel i sam si pomoći.

Enterosgel je oralna suspenzija indicirana za simptomatsko liječenje akutnog proljeva i kroničnog proljeva povezanog sa sindromom iritabilnog crijeva. Može se kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
Preparati koje je korisno imati su Bio Kult I Enterosgel. Svaki putnik bi ih trebao imati u prtljazi. Bolje da ima nego ne. Proizvodi su provjereni osobno I djeluju. Stoga ih preporučujem I savjetujem, pogotovo ako idete u daleke egzotične zemlje, da ih imate sa sobom I koristite kako je propisano.

Travel Advisorlifestyle

pretplatite se na naš YouTube

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Kako pripremiti organizam za put

Prije zimskih epidemija u šumu po imunitet

Putujte s frendicama dobro je za zdravlje!

 

Previous articleKako odabrati prave skijaške cipele
Next articleKoja su najveća skijališta u Austriji