Travel AdvisorTravel Advisor

Preparat koji je dobro imati sa sobom: Sinomarin Cold & Flu Relief

Kad idemo na put dobro je sa sobom imati sprej za nos bez obzira idemo li u tople krajeve ili na skijanje. Iskusni putnici dobro znaju kakve sve klimatske promjene očekuju naš organizam, kada s temperature u minusu odletimo na vrućine oko ekvatora. Taj šok izlaska iz hladnog aviona ili aerodromske zgrade u vlažnu vrućinu nije svakome ugodan. Drugi, možda i veći, problem je klima u zatvorenim prostorima, taksijima i sličnim prostorima. Ljudi kao da su opsjednuti hladnoćom.
Idete li na sjever prema Alpama, prirodi okupanoj snijegom i zimskim sportovima lako je zadobiti prehladu. Za sve takve slučajeve dobro dođe Sinomarin Cold & Flu Releif.

Kako funkcioniraju?

Način djelovanja agresivnih kapi i sprejeva je isti i svi spadaju u tzv. dekongestive – izazivaju smanjenje protoka kroz male krvne žilice i time smanjuju oticanje sluznice nosa i proizvodnju sluz. Međutim, dugotrajna ili stalna primjena tih proizvoda može isušiti sluznicu nosa, ona će ponovno oticati da bi povećala cirkulaciju krvi.

Nos postaje začepljen, a time i disanje otežano. Ako začepljeni nos ponovno liječite dekongestivom, započinje začarani krug, a nosna sluznica razvija „ovisnost“ o tom proizvodu. Sluznica nosa postaje sve suša i nadraženija, a njezina funkcija se može trajno oštetiti. Zdrava alternativa sintetskim dekongestivima su prirodni dekongestivi, tj. hipertonična morska voda koja smanjuje otok sluznice i razrjeđuju sekret, a ne djeluju agresivno na sluznicu nosa. Kapi i sprejevi za nos u pravilu bi se trebale upotrebljavati najviše četiri dana.

Hipertonična morska voda nema nepovoljne učinke kao klasični dekongestivi, ali je djelotvornija od izotoničnih otopina. Suvišnu tekućinu iz tkiva izvlači na principu osmoze, vlaži sluznicu, obnavlja aktivnost cilija, čisti nos te ima dokazan protuupalni učinak (smanjuje stvaranje medijatora upale, koji uzrokuju otok, crvenilo i sekreciju).

Od čega se sastoji?

Sinomarin Cold & Flu Relief je jedinstvena formulacija koja kombinira prirodno dekongestivno djelovanje (putem osmoze) hipertonične morske vode (2,3 % NaCl) s protuupalnim i antimikrobnim svojstvima esencijalnih ulja eukaliptusa i klasaste metvice i ekstrakta timijana, koja su dobro poznata po protuupalnim i antimikrobnim svojstvima.

Morska voda korištena u Sinomarinu je iz zaljeva Cancale u Francuskoj, područja je poznatog po otvorenom moru i jakim plimnim strujama. Zato je morska voda zajamčene kvalitete, bogata mineralnim solima i elementima u tragovima. Sinomarin Cold & Flu Relief može se primjenjivati sam, kao prirodna alternativa lokalnim kortikosteroidima, antihistaminicima, vazokonstriktorima/dekongestivima, ili s njima u kombinaciji zbog poboljšanja njihove djelotvornosti. Tako pomaže skratiti trajanje liječenja te može dovesti do smanjenja ukupnog unosa lijeka.

Sinomarin Cold & Flu Relief je dobro imati sa sobom na putovanju.

Sinomarin® Cold & Flu Relief je 100% prirodni proizvod za ublažavanje nazalnih simptoma povezanih s običnom prehladom i gripom.

Njegova jedinstvena formulacija kombinira prirodno dekongestivno djelovanje (putem osmoze) hipertonične morske vode (2,3%NaCl) s protuupalnim & anti-mikrobnim svojstvima esencijalnih ulja eukaliptusa & spearminta i ekstrakta timijana

Glicerin koji je 100% iz prirodnog izvora pomaže dodatnom hidriranju nadraženog nosa

Za odrasle i djecu iznad 12 godina

Sinomarin Cold & Flu Relief

Previous articleBrunei je jedna od najbogatijih država svijeta
Next articleMiami je grad koji živi umjetnost i dekadenciju