Search
Close this search box.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu ?

Autor članka:
Podijeli:

Zasigurno jedan od najučinkovitijih i najboljih načina učenja stranog jezika je putovanje u zemlju čiji jezik želite naučiti. Učenje jezika boravkom u matičnoj zemlji donosi najuspješnije i najbrže rezultate, jer uz jezik naučite običaje i kulturu te zemlje.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

Turistička agencija A La Carte Travel  specijalizirana je za tailor made programe – po mjeri svakog klijenta i programe učenja stranih jezika u inozemstvu provodi više od 20 godina.

Učenje stranog jezika na ovaj način je apsolutno vrijedno uloženog vremena, truda i novaca –  otvaranje vrata u svijet rezultat je od neizmjerne vrijednosti.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

A La Carte Travel nudi vam veliki izbor škola i tečajeva stranih jezika u inozemstvu na kojima ćete uz pomoć profesora, koji su izvorni govornici, ostvariti željene rezultate, proširiti horizonte, stvoriti duboka prijateljstva sa polaznicima iz raznih zemalja, a najviše postići sigurnost i slobodu u komunikaciji na stanom jeziku.

A La Carte Travel

Mlađi polaznici tečajeva jezika u inozemstvu (od 10 do 19 godina) mogu putovati u grupi do najviše 15 polaznika (prosjek je 10). Prednost grupnog odlaska na tečaj stranog jezika u inozemstvo je ta što polaznik ne putuje sam, već je u pratnji grupe pratitelj  – najčešće profesor stranog jezika koji boravi u campusu sa grupom i na raspolaganju je polaznicima 0-24 te potiče polaznike na korištenje stranog jezika kroz cijelo putovanje.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

Već nakon samo par dana govorit ćete na stranom jeziku i iznijeti nagomilano znanje koje ste stekli ovdje u školama  – odnosno progovorit ćete strani jezik, ali i početi razmišljati na jeziku zemlje u kojoj boravite i čiji jezik učite.

Tečajevi traju 2 tjedna, a mjesta na koja možete otputovati i učiti izvorni jezik su London, Dublin, Berlin i Beč. Osim nastave i smještaja u sklopu programa organizirane su brojene vannastavne aktivnosti i izleti u susjedne gradove.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

Za nešto mlađe polaznike, koji su zainteresirani za učenje njemačkog ili engleskog jezika u kombinaciji sa raznim sportskim aktivnostima, agencija ima u ponudi Young Austria američko-engleski ljetni centar. YA ima dugu tradiciju u organizaciji edukativno-sportskih programa (više od 60 godina). Svi ljetni kampovi se nalaze u prekrasnom alpskom dijelu Austrije, u mjestima Salzburg, Radstadt, Mariapfarr, Lofer ili Obertauern, najviše sat vremena vožnje od Salzburga.

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

Osim Young Austria kampova, u Austriji engleski možete usavršiti i na ljetnom programu u American International School u Salzburgu. Škola organizira intenzivno učenje njemačkog ili engleskog jezika za studente od 10 do 19 godina na bazi dva ili četiri tjedna.

Uz sve to, agencija nudi i programe razmjene učenika u Americi!

Zašto mladi trebaju učiti strane jezike u inozemstvu

Ova razmjena učenika namijenjena je polaznicima 2. ili 3. razreda srednje škole u Hrvatskoj. Boravak je osiguran u pažljivo odabranim američkim obiteljima. Pored kvalitetnog obrazovanja, program omogućava upoznavanje sa američkom kulturom, tradicijom i načinom života, kao i podizanje razine znanja engleskog jezika.

Za više informacija se obratite agenciji A La Carte Travel.

Travel Advisorbusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

https://www.travel-advisor.eu/british-airways-uvodi-novu-liniju-split-london/

Kupnja na rate bez kamata i naknada

https://www.travel-advisor.eu/drastican-pad-funte/

 

Nove objave