Zepter Tuttoluxo: kad čišćenje postane zabava.

Autor članka:
Podijeli:

 

Svaki moderni muškarac bi mogao imati ovog kućnog prijatelja.

Uz njega život postaje lakši.

Zašto? Zato što čišćenje postaje zabava, a učinkovito je i brzo. Parno čišćenje i dezinfekcija, pranje različitih površina: podovi, stakla, glazirane površine, terakota, presvlake; standardno i parno glačanje; sve postaje lagano.

Tuttoluxo ima odgovor na sve.

Tuttoluxo Zepter
6 u 1 sustav za čišćenje s 3 patentirana sustava i 4 filtra, nudi vrhunsko iskustvo čišćenja koje nadmašuje sve konvencionalne uređaje za čišćenje. 6 uređaja uključuje: mokro i suho vakuumiranje; parno čišćenje i dezinfekciju; istovremeno parno čišćenje i vakuumiranje; profesionalno glačanje; čišćenje zraka s aromaterapijom i konačno, ovlaživanje zraka.

1. Usisavanje – Wet & Dry
TUTTOLUXO je usisivač visokog radnog učinka. Može se koristiti u bilo kojoj situaciji za lako i učinkovito čišćenje: suho usisavanje, za čišćenje čestica prljavštine i prašine, te mokro usisavanje za usisavanje svih vrsta prolivene tekućine.

2. Čišćenje i dezinfekcija parom
Visoka temperatura pare sterilizira i dezinficira, ubijajući sve bakterije i mikrobe. Tlak pare lako uklanja čak i najuporniju nečistoću i prljavštinu, bez korištenja štetnih kemikalija i doseže u najmanje prostore koje većina tradicionalnih uređaja za čišćenje ne može doseći.

Tuttoluxo Zepter

3. Čišćenje i usisavanje parom, (Istovremeno…)
TUTTOLUXO uzdiže na višu razinu čišćenje parom i usisavanje, sada objedinivši njihove prednosti. Stalan tlak pare i visoka temperatura od 148°C steriliziraju ulazeći duboko u tepihe, madrace i presvlake, ubijajući čak i grinje, dok učinkovita snaga motora usisava nečistoće, kao i tijela grinja.

4. Profesionalno peglanje na paru, (Vertikalno i horizontalno)
Profesionalno glačalo TUTTOLUXO se lako koristi, te nudi neusporedive značajke dezinfekcije i osvježavanja koje uobičajena kućanska glačala ne mogu obećati. Postiže rezultate poput kemijskog čišćenja a istovremeno štiti i najosjetljivije tkanine kao što su svila, samt, vuna, kašmir…

Tuttoluxo Zepter

5. Čišćenje zraka i zračna aromaterapija
Ne bismo trebali uzeti udisanje čistog zraka zdravo za gotovo, posebice s povećanjem pojave astme i alergija. Stoga su se Zepterovi istraživači pobrinuli da se tehnologija TUTTOLUXO može koristiti za čišćenje zraka koji udišemo. Sustav filtriranja filtrira gotovo 100% čestica prašine koje prolaze kroz uređaj.

6. Ovlaživanje zraka
Mnogi ljudi ne znaju da su pritužbe na zdravlje (suha koža, loša kvaliteta sna, suhi kašalj, krvarenje nosa …) i respiratorne bolesti često uzrokovani niskom kvalitetom suhog zraka u našim domovima. Ovlažite zrak u svojem domu s pomoću uređaja TUTTOLUXO na dva načina: “parenjem” s pomoću fleksibilne cijevi i “isparavanjem” s pomoću opcijske dodatne opreme.

TUTTOLUXO: zašto ga kupiti?

Tuttoluxo Zepter
Ne gubite novac na skupe, opasne proizvode za čišćenje, niti na vrećice za usisavače.

– Uštedite do 100% na vrećicama za usisavače;
– Uštedite do 100% na kemijskim deterdžentima;
– Uštedite do 50% na vremenu provedenom u čišćenju;
– Uštedite do 70% na vremenu provedenom u glačanju.

U paketu dolazi:

• Glačalo • Drška crijeva • Pravokutna četka • Trokutasta četka • Brisač prozora • Mlaznica • Produžna cijev – 2 komada • Mala okrugla četka • Krpa za brisanje • Krpa za pod • Nastavak za četke • Gumena podloška za glačalo

Iskustvo po kući na različitim površinama je takvo da sam se zapitao zašto taj stroj prije nisam nabavio. Jednostavno je i lagano za rukovanje. Istina treba isprobati različite nastavke dok se ne nađe onaj pravi za svaku površinu posebno, no i to je dio igre čišćenja.

Zaista čišćenje postaje igra i to korisna za sve, a najviše za zdravlje i ugodan život.

Dodatne informacije na linku: Tuttoluxo

Zepter

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Hotel Zepter Kozarska Dubica

Sunčane naočale sa zdravim pogledom

Nove objave