Travel AdvisorTravel Advisor

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno?

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno? Iako je Las Vegas  grad blještavila, kocke, ludog provoda i svega što prate visoke cijene, nije nemoguće i ovdje provesti neko vrijeme s ne prevelikom troškom. Obiđite mjesta koja su zanimljiva i potpuno besplatna.
Znak dobrodošlice u Las Vegas

Bili ograničeni novcem ili ne bez obilaska ovog kultnog mjesta posjet Las Vegasu nije potpun. Svake godine ovuda prođu milijuni posjetitelja.

Vulkan kod Miragea

Ne bi Las Vegas bio Las Vegas da nema i vlastiti živi vulkan. U pogledu na erupciju možete uživati nekoliko puta dnevno. U to vrijeme sve vrvi ljudima. Svakako zanimljivo, specijalni efekti će vam dočarati kako izgleda biti uz vulkan kada iz njega izlazi lava, a bit ćete potpuno sigurni.

Seven Magic Mautains

Šarena umjetnička instalacija u pustinji zanimljivo je mjesto za vidjeti. Pogledajte je iz svakog ugla i napravite zanimljive fotke. Neće vas koštati ništa a sigurno će vam se svidjeti.

Šetnja venecijanskim Grand Canalom u Las Vegasu

Kako je Las Vegas poznat po replikama građevina i svjetskih čuda, ne čudi i da ima pravu malu Veneciju. Da bi se ovdje dobro proveli ne morate trošiti. Uživajte u atmosferi uz kanale i u izvedbama brojnih uličnih zabavljača i umjetnika.

Botanički vrt Bellagio

Fascinantni ostakljeni zimski i botanički vrt uvijek je prepun ljudi, radi svaki dan od 0 do 24, a ulaz je besplatan. U svako godišnje doba prikladno je drugačije uređen, a posebno je atraktivan za vrijeme blagdana kada je dekoriran. Jedno je od rijetkih mjesta u Belaggiu na kojima mogu uživati djeca. Najbolje je doći rano ujutro, kako bi izbjegli gužva i napravili dobre fotografije.

Most Mike O’Callaghan-Pat Tillman

Ovo arhitektonsko čudo najviši je most s betonskim lukovima na svijetu, a i najviši most u Americi. Parkirajte se, prošetajte mostom preko rijeke Colorado i uživajte u nevjerojatnom pogledu na Hooverovu branu.

Nastamba flaminga

Zelena oaza koja je dom ovim zanimljivim pticama u vrevi grada koji nikad ne spava za neke bude pravo iznenađenje. Tko bi rekao da u sred Las Vegas Boulevarda postoji mjesto u šumi neonskih reklama postoji mjesto na kom ćete se osjećati kao prirodi? Osim flaminga ovdje žive i labudovi, patke, vodene kornjače i dva pelikana. Uživajte u zvuku slapa, vegetaciji i mjestu za odmor. Mjesto je izvrsno za obitelji s djecom, a obilazak potpuno besplatan.

Tvornica čokolade Ethel M

Više od 2000 posjetitelja dnevno obiđe ovo mjesto na kom nastaju slatkiši. Ako vam se posreći imat ćete priliku uživo gledati proces proizvodnje, i svakako neke od slatkih zalogaja i probati. Obilazak bez vodiča je besplatan, međutim kupnji pokoje čokolade teško ćete odoljeti. Za prave ljubitelje čokolade postoji i kušaonica čokolade koja se plaća, za odrasle 15 dolara, za djecu 6.

Travel Advisorlifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

Što vidjeti Los Angelesu ?

Južna Kalifornija  – top 5 mjesta za uživanje

Previous article6 savjeta kako pronaći putovanja po last-minute cijenama
Next articleNajstrašnija mjesta na svijetu