Travel AdvisorTravel Advisor

Kako besplatno uživati u Las Vegasu?

Besplatni Las Vegas

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno? Iako je Las Vegas  grad blještavila, kocke, ludog provoda i svega što prate visoke cijene, nije nemoguće i ovdje provesti neko vrijeme s ne prevelikom troškom. Obiđite mjesta koja su zanimljiva i potpuno besplatna. Besplatni vegas stvarno postoji.

Znak dobrodošlice u Las Vegas

Bili ograničeni novcem ili ne bez obilaska ovog kultnog mjesta posjet Las Vegasu nije potpun. Svake godine ovuda prođu milijuni posjetitelja. To može značiti da se čeka u redu, vikendom i duže od sat vremena jer savršen selfie možda nije uspio od prve.

Vulkan kod hotela Mirage

Ne bi Las Vegas bio to što jest da nema živi vulkan. U pogledu na erupciju možete uživati nekoliko puta dnevno. U to vrijeme sve vrvi ljudima. Svakako zanimljivo, specijalni efekti će vam dočarati kako izgleda biti uz vulkan za vrijeme erupcije, a bit ćete potpuno sigurni. Između vulkana i gledaoca je jezero.

 

 

Šetnja Grand Canalom u Las Vegasu

Kako je Las Vegas poznat po replikama građevina i svjetskih čuda, ne čudi i da ima pravu malu Veneciju. Da bi se ovdje dobro proveli ne morate trošiti. Uživajte u atmosferi uz kanale i u izvedbama brojnih uličnih zabavljača i umjetnika. Gondolijeri voze po kanalima, iz zvučnika se čuje lagana talijanska muzika, brendirani dučani… skoro kao u pravoj Veneciji.

Botanički vrt i ples fonata u hotelu Bellagio

Fascinantni ostakljeni botanički vrt uvijek je prepun ljudi, radi svaki dan od 0 do 24, a ulaz je besplatan. U svako godišnje doba prikladno je drugačije uređen, a posebno je atraktivan za vrijeme blagdana kada je dekoriran. Jedno je od rijetkih mjesta u Belaggiu na kojima mogu uživati djeca. Najbolje je doći rano ujutro, kako bi izbjegli gužva i napravili dobre fotografije.

Ples fontana ispred hotela Bellagio stvara romantično raspoloženje sa svojim složenim prikazom vode sinkroniziranim s raznim glazbama. Ovaj show je daleko stariji nego onaj u Dubaiju koji je veći spektakularniji, no original je original. Budući da je prva takva trakcija na svijetu, a nalazi se uz sam Las Vegas Boulevard jednostavno je pogledati show na puni sat nakon mraka. Vodi u potpuno drugačiju razinu prikaza. Ova luksuzna fontana ima ukupno 1.214 prskalica koji mogu stvoriti vodoskok visok viši od stotinjak metara. Sjaj zalaska sunca koji prodire kroz prskanje vode izgleda cool, ali pokušajte ostati do mraka kako biste gledali fontanu kako pleše sa svjetlima.

Most Mike O’Callaghan-Pat Tillman

Ovo arhitektonsko čudo najviši je most s betonskim lukovima na svijetu, a i najviši most u Americi. Parkirajte se, prošetajte mostom preko rijeke Colorado i uživajte u nevjerojatnom pogledu na Hooverovu branu. Parking je besplatan i nalazi se pored mosta.

Nastamba flaminga

Zelena oaza koja je dom ovim zanimljivim pticama u vrevi grada koji nikad ne spava za neke bude pravo iznenađenje. Tko bi rekao da u sred Las Vegas Boulevarda postoji mjesto u šumi neonskih reklama postoji mjesto na kom ćete se osjećati kao prirodi? Osim flaminga ovdje žive i labudovi, patke, vodene kornjače i dva pelikana. Uživajte u zvuku slapa, vegetaciji i mjestu za odmor. Mjesto je izvrsno za obitelji s djecom, a obilazak potpuno besplatan.

Park Vegas

Park Vegas su zajedno hotel New York-New York, The Park Theatre i T-mobile Arena u jednom kompleksu. Ovo novo središte pruža zasjenjeno područje za objedovanje. Lijepo je doživjeti svježe zelenilo usred užurbanog grada. Nešto cool što se ovdje vidi je skulptura visoka 40 stopa pod nazivom Bliss Dance koja svijetli noću. Park je udaljen samo nekoliko minuta hoda od Arene T-Mobile i kazališta Park. Ovo je dobro mjesto za okupljanje posjetitelja koji razmišljaju o tome što učiniti prije ili poslije predstave. Osvježenje u betonskoj džungli.

Tvornica čokolade Ethel M

Više od 2000 posjetitelja dnevno obiđe ovo mjesto na kom nastaju slatkiši. Ako vam se posreći imat ćete priliku uživo gledati proces proizvodnje, i svakako neke od slatkih zalogaja i probati. Obilazak bez vodiča je besplatan, međutim kupnji pokoje čokolade teško ćete odoljeti. Za prave ljubitelje čokolade postoji i kušaonica čokolade koja se plaća, za odrasle 15 dolara, za djecu 6.

Akvarij u hotelu Silverton

Za one koji putuju s djecom, razmislite o posjetu 15-metarskom akvariju koji se nalazi u hotelu Silverton. Dom je raznim vrstama morskih pasa, škriljaca i drugih tropskih riba. Također pogledajte akvarij meduza od 500 galona koji se nalazi u salonu Mermaid. U određeno doba se može vidjeti hranjenje riba, a ponekad zaluta i prava sirena.

Besplatni Vegas postoji. Svašta se može zanimljivo vidjeti.

Travel Advisorlifestyle

Što vidjeti Los Angelesu ?

Južna Kalifornija  – top 5 mjesta za uživanje

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleLoch Ness: misteriozno jezero na sjeveru Škotske
Next articleKako do nezaboravnih iskustva na putovanjima po Hrvatskoj i svijetu