Travel AdvisorTravel Advisor

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno?

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno? Iako je Las Vegas  grad blještavila, kocke, ludog provoda i svega što prate visoke cijene, nije nemoguće i ovdje provesti neko vrijeme s ne prevelikom troškom. Obiđite mjesta koja su zanimljiva i potpuno besplatna.
Znak dobrodošlice u Las Vegas

Bili ograničeni novcem ili ne bez obilaska ovog kultnog mjesta posjet Las Vegasu nije potpun. Svake godine ovuda prođu milijuni posjetitelja.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Vulkan kod Miragea

Ne bi Las Vegas bio Las Vegas da nema i vlastiti živi vulkan. U pogledu na erupciju možete uživati nekoliko puta dnevno. U to vrijeme sve vrvi ljudima. Svakako zanimljivo, specijalni efekti će vam dočarati kako izgleda biti uz vulkan kada iz njega izlazi lava, a bit ćete potpuno sigurni.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Seven Magic Mautains

Šarena umjetnička instalacija u pustinji zanimljivo je mjesto za vidjeti. Pogledajte je iz svakog ugla i napravite zanimljive fotke. Neće vas koštati ništa a sigurno će vam se svidjeti.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Šetnja venecijanskim Grand Canalom u Las Vegasu

Kako je Las Vegas poznat po replikama građevina i svjetskih čuda, ne čudi i da ima pravu malu Veneciju. Da bi se ovdje dobro proveli ne morate trošiti. Uživajte u atmosferi uz kanale i u izvedbama brojnih uličnih zabavljača i umjetnika.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Botanički vrt Bellagio

Fascinantni ostakljeni zimski i botanički vrt uvijek je prepun ljudi, radi svaki dan od 0 do 24, a ulaz je besplatan. U svako godišnje doba prikladno je drugačije uređen, a posebno je atraktivan za vrijeme blagdana kada je dekoriran. Jedno je od rijetkih mjesta u Belaggiu na kojima mogu uživati djeca. Najbolje je doći rano ujutro, kako bi izbjegli gužva i napravili dobre fotografije.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Most Mike O’Callaghan-Pat Tillman

Ovo arhitektonsko čudo najviši je most s betonskim lukovima na svijetu, a i najviši most u Americi. Parkirajte se, prošetajte mostom preko rijeke Colorado i uživajte u nevjerojatnom pogledu na Hooverovu branu.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Nastamba flaminga

Zelena oaza koja je dom ovim zanimljivim pticama u vrevi grada koji nikad ne spava za neke bude pravo iznenađenje. Tko bi rekao da u sred Las Vegas Boulevarda postoji mjesto u šumi neonskih reklama postoji mjesto na kom ćete se osjećati kao prirodi? Osim flaminga ovdje žive i labudovi, patke, vodene kornjače i dva pelikana. Uživajte u zvuku slapa, vegetaciji i mjestu za odmor. Mjesto je izvrsno za obitelji s djecom, a obilazak potpuno besplatan.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno
Tvornica čokolade Ethel M

Više od 2000 posjetitelja dnevno obiđe ovo mjesto na kom nastaju slatkiši. Ako vam se posreći imat ćete priliku uživo gledati proces proizvodnje, i svakako neke od slatkih zalogaja i probati. Obilazak bez vodiča je besplatan, međutim kupnji pokoje čokolade teško ćete odoljeti. Za prave ljubitelje čokolade postoji i kušaonica čokolade koja se plaća, za odrasle 15 dolara, za djecu 6.

Može li se u Las Vegasu uživati besplatno

Travel Advisorlifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

Što vidjeti Los Angelesu ?

Južna Kalifornija  – top 5 mjesta za uživanje

Previous article6 savjeta kako pronaći putovanja po last-minute cijenama
Next articleNajstrašnija mjesta na svijetu