Travel AdvisorTravel Advisor

Gdje zvijezde slave Novu godinu?

Zvijezde sve rade sa stilom, pa tako ne zaostaju ni u izboru mjesta na kom će dočekati Novu godinu. Gdje zvijezde slave Novu Godinu?

Većina iz pobjegne na zaslužene godišnje odmore, a kako su ukusi različiti, tako su i destinacije koje biraju raznolike. Od snijegom prekrivenog Aspena do sunčanih Kariba.

St. Barts

Kada poželite rajske plaže i sunce, ali uz sav luksuz, najbolji izbor je St. Barts. Čini se da je Na Karibima u doba blagdana više poznatih i slavnih, nego onih koji to nisu, a nije teško ni shvatiti zašto. Na ovom otoku ima nešto hotela, a od drugih opcija uvijek se može odabrati boravak na jahti ili najam jedne od prekrasnih luksuznih vila.

Zvijezde poput Gwen Stefani i Gavin Rossdale redovni su gosti ovdje, a Beyonce je imala i novogodišnji nastup u Nikki Beach klubu na kom su bili Jay Z, Usher i Lindsay Lohan.

Miami

Miami je vrlo popularna vikend destinacija poznatih tijekom cijele godine, a posebno za novogodišnju noć. Ne čudi, s obzirom na to da je ovaj grad savršena kombinacija opuštanja i zabave u luksuznom okruženju. Lijepo vrijeme samo je još jedna u nizu prednosti.

Zvijezde poput Pitbulla, Enriquea Iglesiasa, Fall Out Boy, Becky i Fifth Harmony dolaze na novootvoreni Thompson Miami Beach gdje će za zabavu biti zadužen Pitbulla.

Aspen

Požele li zvijezde skijati za Novu godinu, izbor je definitivno Aspen. Ovaj grad u Coloradu nudi pravu zimsku snježnu čaroliju. Uživaju podjednako i oni željni skijanja, i oni koji su se došli samo opustiti i uživati u glamuroznom šopingu.

Za Novu godinu Aspen posebno vole Mariah Carey, Goldie Hawn, Kate Hudson, Jack Nicholson i Antonio Banderas.

Tulum

 

Mogu li Cameron Diaz, Demi Moore, Drew Barrymore i Reese Witherspoon pogriješiti? One gada požele odmor biraju Tulum u Meksiku. Mjesto poviješću, rustikalnim šarmom i predivnim pješčanim plažama vrlo je popularno odmaralište slavnih.

Las Vegas

Za najbolji novogodišnju tulum zvijezde lete u Grad Grijeha. Heidi Klum, Megan Fox, Kim Kardashian i Jenny McCarthy uživaju u provodu ovdje, uz smještaj u prostranim i luksuznim apartmanima.

U kom god ovih gradova da se nađete u novogodišnjoj noći možete biti sigurni da će i neke od svjetskih zvijezda biti upravo tu.

Travel Advisor Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal.

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

Kako otvoriti pjenušac?

Besplatni doček nove godine u susjednim gradovima

Previous articleKako otvoriti pjenušac?
Next articleMoja putovanja 2018.