Search
Close this search box.

Prvo zajedničko putovanje: Kako izbjeći svađe?

Autor članka:
Podijeli:

Prvo zajedničko putovanje s vašom voljenom osobom može biti jedno od najljepših iskustva u životu. Ili se može pretvoriti u noćnu moru i gadan prekid. Provoditi 24 sata s jednom osobom bez mogućnosti da odete kada stvari zaguste može biti izazovno za obje strane. Osnovna karakteristika putovanja je da se u njemu događaju mnoge nepredviđene stvari, a reakcija vaše bolje polovice na neke neočekivane događaje vas može iznenaditi. I to neugodno. Kako biste izbjegli par klasičnih zamki, prevenirajte ih prije nego što se dogode, a evo par savjeta kako možete izbjeći nepotrebne svađe na prvom zajedničkom putovanju…

Vremenski ograničite vaše prvo putovanje

Kako bi vam prvo zajedničko putovanje ostalo zauvijek urezano u pamćenje, i pri tom mislimo na dobar način, vremenski ograničite vaš prvi zajednički boravak zajedno. Ako ste relativno ‘mlad’ par, tada se odlučite na neki kraći odmor koji ne treba trajati više od pet dana.

Prvo zajedničko putovanje
@vintage70s

Ne morate baš svaku aktivnost iskusiti zajedno

Iako će vam ideja da provodite baš svaku minutu zajedno zvučati nevjerojatno primamljivo – nemojte to raditi. Sasvim je u redu da se na neku lokaciju koja je vama zanimljivija nego vašem partneru zaputite same, a u međuvremenu se vaša bolja polovica može odmarati u hotelskoj sobi. Ili piti pivo u obližnjem pubu. Ne samo da ćete tako izbjeći napetost i konflikte već je to zdravo za vašu vezu. I zrelo. A imat ćete i pregršt anegdota događaja o kojima možete razgovarati.

Prvo zajedničko putovanje
@vintage70s

Koji put ‘pregrizite jezik’

Kao da nije dovoljna činjenica da se parovi općenito prepiru oko potpuno beznačajnih stvari, tih par zajedničkih dana koje ste odlučili provesti uživajući u romantici – zaista ne želite provesti u prepirkama i durenju. Naravno da nećete prešutjeti neku izrazito neugodnu situaciju u koju vas je dovelo partnerovo ponašanje, ali beznačajne sitnice poput veličine napojnice koju ste ostavili konobaru zaista nije vrijedno toga da cijeli put uništite raspravljajući o istoj nebitnoj sitnici koja vas je u tom trenu zasmetala. Put će brzo završiti, a kasnije će vam biti žao. Prvo zajedničko putovanje je svojevrstan test u vašoj vezi i pokušajte ga zajedničkim snagama položiti.

put
@thoughtcatalog

Travel Advisor – putovanja

Pratite naš YouTube kanal.

Kako preživjeti duga čekanja na aerodromima

Lunarna ili Kineska Nova godina: sve što trebate znati

https://www.travel-advisor.eu/12-destinacija/

Nove objave