Kako organizirati vjenčanje na Maldivima

Autor članka:
Podijeli:

Valentina Behin je podijelila savoje iskustvo s nama

Partner i ja smo putovali sami i htjeli smo napraviti nešto za sebe i imati vjenčanje koje ćemo pamtiti.

Odlučili smo se za Maldive. Odmah da napomenem brak na Maldivima nije priznat kod nas zakonski. Taj dio smo obavili dva dana nakon povratka s puta s najbližima u Zagrebu kod matičara. Ceremoniju vjenčanja na Maldivima smo napravili za svoju dušu i uspomenu kako smo i željeli..
Cijelo putovanje dogovarala sam preko iTravel agencije iz Srbije ,za koje imam samo pozitivne riječi. Profesionalni su i uslužni. U kontaktu smo bili preko maila  i WhatsApp poziva tako da je cijela organizacija puta prošla praktično i brzo.
Za njih smo se odlučili radi brojnih preporuka koje sam čitala o njima i jako dobrog omjera cijene i ponude koje nude. Pola godine ranije od početka putovanja započeli smo komunikaciju s agencijom i rezerviranje smještaja te kupnju avio karata.

Sun Island hotel

Sun Island Maldivi

Ceremoniju vjenčanja dogovarala sam direktno s resortom kojeg smo odabrali – Sun Island – Villa Park . U emailu sam im najavila ceremoniju vjenčanja i datum ceremonije koji želimo. Prvi dan po dolasku na otok smo s osobljem dogovorili sastanak oko detalja ceremonije.
Wedding paket je koštao 2000 USD. Sadržavao je fotografa, cijelu ceremoniju, dekoriranje, tortu, šampanjac, certifikat, buket, i privatnu večeru za dvoje na plaži na kraju dana. Wedding paket nije uključen u cijenu smještaja i puta već kao dodatna usluga.

Razni sadržaji na otoku

Maldivi vjenčanje
Maldivi vjenčanje

Nismo išli na izlete, odmarali smo i kupali se većinu vremena i šetali po otoku jer je veliki. Ima sadržaja: gym, odbojka na pijesku, košarka, tenis, biljar, stolni tenis. U sklopu resorta ima kids club za djecu.
Bili smo u lagoon vili i beach pool vili. Obje su velike i prostrane, i imaju pristup s terase na plažu. U vilama su ručnici za plažu, pribor za tuširanje i ostale stvari kozmetičke sitnice koje se mogu koristiti.
Osim tih vila imaju i water vile, sunset vile ,beach vile koje su različitog su cjenovnog ranga. Rekli su nam da je tisuću gostiju na otoku plus isto toliko osoblja. Imali smo osjećaj da smo sami na plaži i da nema nikog oko nas. Ljude bi vidjeli za vrijeme ručka i shvatili da ih je puno ljudi što nikad ne bi rekli.

Boravak od osam dana

Maldivi vjenčanje

Cijena smještaja jako varira i individualna je jer ovisi o broju noćenja, odabiru all inclusive ili punog pansiona, te vrste smještaja .
Agenciji smo se javili sa željama i okvirnim budžetom i na temelju toga dobili 10 tak ponuda otoka i resorta.
Na otoku smo bili 8 dana -7 noći, te manje od toga ne bih preporučila radi duljine puta.

Maldivi vjenčanje

Putovali smo iz Zagreba do Dubaija, 5.50 h pa iz Dubaija do Male – 4 h. Iz Malea do otoka 20 min domaćim letom i 6 min gliserom do smještaja. Domaći let i gliser je organizirala agencija i to je u uključeno u cijeni smještaja kao i puni pansion s doručkom ,ručkom i večerom koji smo odabrali. S otokom i smještajem smo bili oduševljeni. Osoblje je jako ljubazno,a hrana odlična.

Svakako se želimo na ovaj otok vratiti jednog dana, jer su Maldivi zaista raj na zemlji

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Maldivi: koja je razlika između naseljenih i resort otoka

Gdje izabrati odgovarajući smještaj na Maldivima ?

Nove objave