Search
Close this search box.

Planinski zrak u našim sobama

Autor članka:
Podijeli:

“Zepter Therapy Air”

Često sam u planinama i šumama- Uživanje u prirodi nisu samo lijepi vidici nego i čisti zrak. Biti pored nekog vodopada, duboku u zelenilu šume ili na nekom vrhu pruža čisti užitak. Taj zrak oko nas je nešto što na žalost ne možemo ponijeti sa sobom poput fotografija koje snimimo. Ipak, možemo nešto učiniti za sebe, a to je instalirati u svom životnom prostoru Zepter Therapy Air koji ne sam da filtrira nečistoće iz zraka nego i stvara negativne ione toliko važne za naš imunitet.

Zdravlje iz zraka kojeg udišemo

Therapy Air

Linija je pročistača zraka i ionizatora proizvedenih od strane Zepter International. Ovi uređaji su osmišljeni kako bi poboljšali kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima uklanjanjem nečistoća i alergena iz zraka. Konkretne značajke i tehnologija mogu varirati među različitim modelima unutar linije proizvoda Therapy Air.

Uređaji Zepter Therapy Air često uključuju napredne tehnologije pročišćavanja zraka, poput filtera visoke učinkovitosti za čestice zraka (HEPA), filtera aktivnog ugljena i ionizacijskih sustava. Ove tehnologije imaju za cilj filtriranje čestica, prašine, peludi i drugih onečišćivača, pružajući čišći i zdraviji zrak u zatvorenim prostorima.

Zepter Therapy Air

Barijera u Zepterovom Therapy Air® iOn sastoji se od 5 različitih filtara za pročišćavanje zraka, smještenih u posebnom kućištu:

  1. Antistatički filtar (predelektrostatički filtar) – uklanja veće čestice kućne prašine, plijesni, kose, peruti, životinjske dlake, itd.
  2. Antibakterijski filtar (srednji filtar) – uklanja preostale male čestice kućne prašine, bakterije veće od 1 mikrona, pelud itd., štiteći susjedni HEPA filtar.
  3. HEPA filtar – kvaliteta H13, uklanja 99,995% čestica u zraku kao što su prašina, pelud, spore plijesni, čestice dima, izmet grinja, pa čak i plinovi iz kamina i automobila.
  4. Antialergijski filtar (AG filtar protiv alergena) – mješavina srebra, apatita i antibakterijskog agensa, učinkovit protiv bakterija legionele, alergija, virusa gripe i bakterija.
  5. Filtar s aktivnim ugljenom (AC filtar protiv neugodnih mirisa) – uklanja neugodne mirise hrane, otrovne plinove i druge mirise.

Ovi filteri djeluju kao neprobojne barijere za onečišćivače, omogućujući prolaz samo čistom zraku koji zatim ulazi u modul s ugrađenim ionskim generatorom obogaćenim negativnim ionima.

U travnju 2020. godine Therapy Air iON dobio je službeni certifikat koji potvrđuje da ovaj pročišćivač zraka uklanja korona virus iz zraka, sprječavajući tako širenje infekcije. Njegova učinkovitost potvrđena je i ispitivanjem provedenim u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Zbog analize rezultata, zavod je preporučio korištenje Therapy Air iON u zatvorenim stambenim ili radnim prostorima. Certifikat Allergy-Friendly product potvrđuje da se Therapy Air iON posebno preporučuje osobama s alergijama i astmom, kako odraslima tako i djeci i tinejdžerima, jer uklanja sve vrste alergena, kako organske tako i neorganske.

Ovaj uređaj kojeg imam u svom dnevnom boravku je nešto najbolje što mogu učiniti za svoju obitelj i sebe.

Zepter

Zašto mislim da je tako?

Uređaj je proizvod švicarske vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna za 99,9% čist zrak.
Negativni ioni opuštaju um i tijelo, pospješuju metabolizam, stabiliziraju apetit i krvni tlak, pospješuju oporavak od fizičke iscrpljenosti i pomažu da se osjećate osvježeno i okrijepljeno. Uklanja sve vrste alergena, kako organske tako i neorganske što je naročito dobro u vrijeme cvata biljaka. Priznajem da mi je još novi, ali uživam u čistom zraku.

Travel Advisor Business

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Posjetili smo Zepter Hotel u Kozarskoj Dubici

MylonZ za čisti zrak

 

Zašto je dobro imati Bioptron uređaj?

Nove objave