Travel AdvisorTravel Advisor

Prednosti putovanja samo s ručnom prtljagom

Što više putujemo, pametnije se pakiramo. Prednosti putovanja s čim manje stvari svakim novim putovanjem postaju sve jasnije. 

Bez obzira na koliko dugo putujete sve stvari koje su vam potrebne uvijek se mogu spakirati u ručnu prtljagu. Tu su i druge prednosti putovanja s ručnom prtljagom: ušteda na avionskoj karti, nećete morati čekati u redu za predavanje prtljage i puno veća mobilnost. Prednosti putovanja samo s ručnom prtljagom:

1. Uštedite novac na avionskoj karti

Neke zrakoplovne tvrtke naplaćuju i ručnu prtljagu, a kod nekih je taj trošak uključen u cijenu. Ako cijena uključuje i prijavljenu prtljagu, nema razloga da ne predate svoju torbu. Ako ne, uštedite novac i otputujte samo ručnom prtljagom.

2. Skratite vrijeme provedeno u zračnoj luci

Kolone ljudi koji stoje u dugim redovima u zračnoj luci i čekaju da provjeru prtljage prije leta. Uštedite sebi vrijeme i frustracije putujući samo s ručnom prtljagom.  Ovako ćete i preskočiti čekanje na prtljagu kada sletite.

3. Nema brige oko gubitka ili oštećenja prtljage

Znate da je vaša prtljaga u svakom trenutku s vama. Ne morate brinuti da će se izgubiti u tranzitu ili ako s njom neovlašteno postupa.

4. Bit ćete puno mobilniji

Nije zabavno vući više komada prtljage po na primjer, kamenim ulicama Italije. Ako imate torbu, možete je baciti na leđa. Bez brige ćete biti i s malim i laganim koferom na kotačiće.

5. Manje je vjerovatno da ćete nešto zaboraviti

Sa što manje stvari putujete, lakše ćete pratiti svoje stvari.

Travel Advisor – putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

15 trikova za pametno pakiranje

Prtljaga kroz povijest – od nespretne kutije do funkcionalnog kofera kakvog danas poznajemo

 

Kako mudro spakirati elektroničke uređaje za sigurno putovanje?

Previous articlePutujte i naučite svoju djecu putovati
Next articleRoad trip po Dolomitima