Na što paziti kod rezervacije smještaja preko Airbnb-a?

Autor članka:
Podijeli:
Rezervacija smještaja preko Aibnb-a, kao i svaka druga potraga za hotelom, kućom ili apartmanom, zahtjeva detaljnu pretragu i planiranje.

Opcija je mnogo, ali Airbnb sve je popularniji način pronalaska smještaja među svim vrstama putnika. Najbitnije je točno znati što tražimo i onda je svaki daljnji posao lakši. Na Airbnb-u zaista ima svega, i cijenom i kvalitetom. Svatko može pronaći upravo ono što traži samo treba biti oprezan i provjeriti sve bitne detalje.

Kako bi bili sigurni da nećete biti razočarani izborom, početak pretraživanja odredite upravo onim što želite. Opcija Search tu je da vam maksimalno olakša pretragu.

Za početak odaberite destinaciju, a zatim nastavite uz pomoć korisnih filtera koje Airbnb nudi. Ako ste fleksibilni s datumima ne morate ih odrediti, a ako ih odredite prikazat će vam se samo objekti slobodni na te dane.

Unesite broj gostiju, kako bi izbor suzili na one smještajne jedinice koje mogu primiti taj broj ljudi. Cijenu uvijek možete provjeriti i usporediti s prosječnim cijenama sličnih objekata u istom području koji se nude na Airbnb-u.

rezervacija smještaja preko airbnb-a

Dobro je i na karti koju Airbnb nudi provjeriti točnu lokaciju gdje ćete biti smješteni i saznati ponešto o susjedstvu. Kod većine apartmani domaćni u opisu ponude niz korisnih informacija. Provjerite i dostupnost sadžaja koji vas zanimaju kao i mogućnosti javnog prijevoza do mjesta gdje je vaš Airbnb.

Za duži boravak pri kom planirate i kuhati ili imate neke posebne želje što bi stan trebao imati u opisu ćete uvijek naći popis svega što objekt nudi i tako znati što možete očekivati. Bitno je znati imate li štednjak, perilicu rublja, fen ili recimo ručnike ili posteljinu. Također nije loše znati na koji način se prostor grije i da li je klimatiziran.

Vrlo je bitno i da u izborniku odredite tražite li kuću ili apartman samo za sebe ili vam odgovara smještaj koji dijelite s drugim gostima. Uz ove osnovne opcije naći ćete još niz filtera koji su tu da suze i olakšaju pretragu. Svakako ih iskoristite i provedite odmor na mjestu kakvo želite.

Prije nego li donesete konačnu odluku proučite i kućna pravila, ako ste pušač svakako provjerite da li je pušenje zabranjeno i naravno obavezno i uvijek provjerite recenzije gostiju. One su često najbolji pokazatelj kvalitete smještaja!

Ako želite da Airbnb obavi posao za vas ili nemate vremena za pretragu, tu je i opcija Airbnb Plus. Ovdje ćete pronaći objekte za koje Airbnb garantira kvalitetu. Radi se o mjestima s provjereno dobrom ponudom, lokacijom, opremljenošću apartmana i svime što bi gosta moglo zanimati.

Travel Advisorbusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

AirBnB ili hostel? Prednosti i mane.

Kako rezervirati najpovoljniji hotel ?

https://www.travel-advisor.eu/influenceri-nova-snaga-hotelskog-marketinga/

Nove objave