Što mislite? Je li London najbolji grad za učenje engleskog jezika ?

Autor članka:
Podijeli:
Odlaskom na tečaj jezika u inozemstvo polaznici kvalitetno provode vrijeme učeći i upoznavajući lokalnu kulturu i običaje. To je svakako najbolji način za učenje stranog jezika kojeg, osim u učionicama, koriste i u svakodnevnim situacijama.

Odlazak na takav tečaj pruža jedinstveno iskustvo života u stranoj zemlji i upoznavanja ljudi iz različitih dijelova svijeta te polaznici postižu sigurnost i slobodu u komunikaciji.

Osim individualnih polazaka tijekom cijele godine, za djecu se organiziraju i grupni polasci u ljetnim mjesecima. Prosječna veličina grupe je 10 učenika te sa njima ide pratitelj iz Hrvatske. Pratitelj putovanja je najčešće profesor engleskog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima.

najbolji grad za učenje engleskog

Embassy English škola je jedna od najnagrađivanijih škola engleskog jezika te organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Queen Mary University of London. Iskusno i kvalificirano osoblje pomoglo je do sada preko pola milijuna polaznika u učenju i usavršavanju engleskog jezika.

Sam campus smješten je u četvrti Mile End, u blizini Regent’s Canala, svega 5 minuta hoda od stanica podzemne željeznice Mile End i Stepney Green (II zona). Do središta Londona stiže se za 15-ak minuta vožnje podzemnom željeznicom (direktna linija do Oxford Streeta). Sve učionice su prostrane i moderno uređene, kao i sam campus. U sklopu campusa se nalazi i kantina u kojoj se poslužuju svi obroci, zatim mala trgovina, banka, praonica rublja, caffee/snack bar, multifunkcionalna sportska dvorana, velika dvorana za večernje aktivnosti i prostrani vrt.

najbolji grad za učenje engleskog

Nastava se sastoji od 20 školskih sati tjedno u grupama od najviše 15 učenika. Polaznici se razvrstaju u grupe ovisno o razini znanja jezika i dobi, a škola uvijek nastoji održati i multinacionalni miks unutar grupe. Tijekom tečaja organizirane su i brojne aktivnosti kao disco, kviz, karaoke, talent show i sl., ali i izleti i razgledi Londona i okolice.

Turistička agencija A La Carte Travel organizira grupni polazak za djecu od 12 do 17 godina u terminu 22.06. – 06.07.2019. sa polaskom iz Zagreba.

Više o tečaju na alacartetravel.hr.

Travel Advisorbusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Kupnja na rate bez kamata i naknada

10 londonskih muzeja koje svakako morate posjetiti

London ima šest aerodroma

Nove objave