Search
Close this search box.

Val d’ Isere – užitak skijanja u proljeće

Autor članka:
Podijeli:

Val d’ Isere – užitak skijanja u proljeće. Zadnje dane snijega koje donosi travanj provedite u Val d’ Isereu. Izvanredan snijeg i sve duži dani omogućuju neponovljiv skijaški doživljaj. 

Val d’ Isere je mondeno skijalište, mjesto smješteno na 1800 m nadmorske visine, udaljeno 12 km od Tignesa i sastavni je dio skijaškog područja Espace Killy. 300 km staza, 38 vučnica, 48 sjedešnica, 6 gondola. Centar Val d’Isera s gradskom jezgrom, trgovinama i restoranima pravi je raj za ljubitelje dobre hrane i mode. Natkriveni bazen i klizalište obogatit će vaše vrijeme nakon skijanja, a pubovi i diskoteke nude dobru noćnu zabavu.

Val d’ Isere - užitak skijanja u proljeće

Možda u travnju nije vrhunac skijaške sezone, ali to i nije nužno loše. Ako odaberete pravo skijalište, proljetno skijanje može biti fantastično iskustvo. U travnju se Val d’Isère ističe među drugim skijalištima. Snijeg je izvrstan, sunce jako i u idealnom položaju da omogući nezaboravno skijanje. Val d’ Isere – užitak skijanja u proljeće.

Ski mountaineering sve je popularniji zadnjih godina. Otkrivanje mjesta daleko od ljudi i staza omogućava samoću i mir na planinskom zraku. Odmor i upoznavanje samog sebe uz boravak u prirode i prekrasne poglede.

Val d’ Isere - užitak skijanja u proljeće

Ski Touring village od 7. do 9. travnja 2018.3 dana skijaških aktivnosti uz mogućnost besplatnog isprobavanja opreme nekih od najpoznatijih proizvođača.

22. Međunarodni filmski festival u travnju dodatno uljepšava travanj u skijalištu Val d’Isère. Četverodnevni festival počinje 16. travnja. Na večernjim projekcijama možete uživati u 11 filmova, a najbolji će biti nagrađeni od žirija i publike. Ulaz na projekcije je besplatan, a postoji mogućnost rezervacije mjesta po cijeni od 13 Eura.

Val d’ Isere - užitak skijanja u proljeće

U Val d’Isèreu ove godine održava se 6. Yoga Festival, od 2. do 29. travnja 2018. 3 prekrasna dana yoge i meditacije na suncem obasjanom skijalištu. Savršeno mjesto i vrijeme za odmor i opuštanje.

Travel Advisorbusiness

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Kako odabrati opremu za skijanje ?

Najbolje skijalište na svijetu se nalazi u Francuskoj

Aspen – vodič po skijalištu na kojem skijaju zvijezde

 

Nove objave